Az őket körülvevő csillogás miatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a sztárok is emberek, akik ugyanolyan hétköznapi, vagy éppen meredek szituációkba keveredhetnek, mint bárki más. Íme, néhány híresség, akik éppen akkor voltak ott, amikor másoknak szükségük volt segítségre: égő házból mentettek ki idős nénit, vagy éppen egy egész családot mentettek meg a fulladástól. Nézd meg, milyen hőstetteket hajtottak végre a sztárok.

Tom Cruise és Nicole Kidman  

Nicole Kidman és Tom CruiseForrás: Jack Guez / AFP

1996-ben Tom Cruise és Nicole Kidman éppen a Földközi-tengeren hajókáztak, amikor megpillantottak egy másik hajót, amely lángokban állt, azon utazott család pedig a vízben. Természetesen Nicole és Tom azonnal a segítségükre siettek. Kihúzták őket a vízből, és biztonságba helyezték őket a saját hajójukon. 

Kate Winslet  

Kate WinsletForrás: The Tonight Show

Kate Winslet 2011-ben Richard Bronson otthonában aludt, amikor a házban tűz ütött ki. Nem egyedül volt azonban Kate a lakásban, ott volt még Bronson 90 éves édesanyja is, aki egyedül nem tudott volna kijutni. A színésznő természetesen segített a néninek: az ölébe kapta, így menekítette ki az égő házból.

Harrison Ford  

Harrison FordForrás: AFP

A színész repülési szenvedélye mentette meg egy kisfiú életét még 2011-ben. A színész értesül arról, hogy egy fiú eltűnt a Yellowstone Nemzeti Parkban, és sehol nem találják. A gyermeket már 18 órája keresték, amikor Ford úgy döntött, hogy megpróbál segíteni. Helikopterével csatlakozott a mentőcsapathoz, és sikerült megtalálniuk a fiút, aki valószínűleg eléggé megdöbbent, hogy egy valódi világsztár mentette meg.

Gerard Butler  

Gerard ButlerForrás: AFP/Christopher Polk

Éppen édesanyjával piknikezett Gerard Butler Skóciában a tengerparton, élvezve a napsütést, amikor segélykiáltásokra lettek figyelmesek. Egy fiú kiabált, ugyanis a barátja fuldoklott a vízben. Gerard Butler egy pillanatig sem gondolkodott, a fiú után ugrott, és kihúzta őt a vízből. Hősiességéért még kitüntetésben is részesült, bár ő azt nyilatkozta, nem tartja magát hősnek.

Patrick Dempsey  

Patrick DempseyForrás: AFP

Bár évekig eljátszotta az orvost a Grace klinikában Patrick Dempsey, az életben is átélt már hasonlót: egy fiú ugyanis éppen az ő malibui otthona előtt karambolozott, a színész pedig rögtön a megmentésére sietett. Egy tűzoltókészülés és egy feszítővas segítségével kiszabadította a 17 éves fiatalt a járműből, majd felhívta annak édesanyját is amellett, hogy természetesen a mentőket is értesítette.