A 2013-ban megölt soroksári futó nő ügyében újabb bizonyíték merült fel. Ám perdöntő DNS-vizsgálat eredményére egyelőre várni kell. 

Gyurik Krisztinát 2013-ban gyilkolta meg valaki kocogás közben. A soroksári gyilkosság ügyében még mindig nyomoz a rendőrség, a gyanúsított R. Szilveszter már börtönben van. Jelenleg egy perdöntő vizsgálat eredményére várnak. 

A Blikk cikke szerint a helyszínen megtalálták a nő telefonjának tokját, melyen spermium nyomai voltak, a testen azonban vér és izzadtság. Jelenleg a DNS-vizsgálat tart. 

Még mindig nem tisztázott, ki ölte meg Gyurik Krisztinát, a soroksári családanyátForrás: Bors/Fejér Bálint

"Védencemnél először az úgynevezett egyszerűbb DNS-vizsgálatot végezték el, amelynek a lényege, hogy egy pálcára rögzített vattával a szájából nyernek mintát" – mondta a lapnak dr. Lichy József, R. Szilveszter ügyvédje.

"Később átesett vérvételen is, ennek még nem érkezett meg az eredménye. Jelenleg a hemogenetikus véleményét várjuk, hiszen a spermiumot illetően csak az tud minden kétséget kizáró választ adni. Így még az is elképzelhető, hogy a telefontokon talált maradványok nem is R. Szilvesztertől származnak, ami alapjaiban változtathatja meg az ügyet" - folytatta az ügyvéd.