Nem sok ideig tartózkodott Balázs a Fülöp-szigeteken, múlt héten érkezett és már fel is adta a játékot. Kiderült, miért döntött így. 

Múlt héten két új versenyző érkezett a Survivorbe, de egyikük már fel is adta a játékot. Balázs döntött úgy, hogy nem folytatja a megmérettetést, és azt is elárulta, hogy miért. 

Balázs elárulta, miért adta fel a játékotForrás: RTL Klub

"Feladtam ugyan a játékot, de amint lekerült rólam a teher, és kimondtam ezt a csapattársaim előtt, sokkal jobban éreztem magam, és úgy éreztem, mintha elölről kezdeném az egészet. De nem lehet ezt szív nélkül játszani, és úgy érzem, hogy az én szívem otthon maradt már az első pillanattól kezdve" - mondta Balázs, aki azt is elárulta, hogy ő nem taktikázott. "Nagyon sok mindent csinálhatnék másképp, illetve nagyon sok helyzetben volt választási lehetőségem, de nem hiszem, hogy másképp csinálnám, mivel nem volt bennem se taktika, se semmi. A személyiségemmel játszottam, a saját igazi énemmel. Bármi mást csináltam volna, akkor az csak saját magam meghazudtolása lett volna" – tette hozzá Balázs, aki szerint a tévénézők csak azt látják, fizikailag megterhelő a verseny, de nem csak ezért nehéz. „Meglepődtem, mennyi más dolog van, amivel az embernek meg kell küzdenie" – árulta el a versenyző.