Újabb magát időutazónak valló férfi bukkant fel az erre specializálódott Apex TV-nél. A csodabogár azt állítja, hogy 10 év múlva bárki utazhat az időben, nem sokkal utána pedig egy kis apokalipszisre is sor kerül. De semmi pánik, túléljük.

2028-ra időutazást, 3000-re apokalipszist jósol William Taylor, az időutazókra szakosodott Apex TV legújabb felfedezettje. 

A férfi azt állítja, hogy már több mint 31 éve lehetséges az időutazás, ám a nagyközönség számára csak 2028-ban lesz elérhető. Ez persze jó hírnek tűnhet, de nem minden fenékig tejfel. A férfi szerint meg kell küzdenünk a 3000-ben bekövetkező apokalipszissel, ahol rengeteg szennyező anyag kerül majd felszínre. 

De ezt túléli a Föld, az emberi túlélők pedig utópiában élnek majd - írja a Daily Star. A férfi látott robot-ember hibrideket is abnormálisan nagy szemekkel és fejjel, de állítása szerint a mesterséges intelligencia kutatásokban is nagy felfedezések várhatók. 

A történet további érdekessége, hogy a férfi átment a csatorna által szervezett hazugságvizsgálaton. Az egyébként összeesküvés-elmélet hívő kommentelők szerint azonban hazugság az egész.