hazugságvizsgáló időutazás időutazó környezetszennyezés hazugságvizsgálat apokalipszis hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb magát időutazónak valló férfi bukkant fel az erre specializálódott Apex TV-nél. A csodabogár azt állítja, hogy 10 év múlva bárki utazhat az időben, nem sokkal utána pedig egy kis apokalipszisre is sor kerül. De semmi pánik, túléljük.

2028-ra időutazást, 3000-re apokalipszist jósol William Taylor, az időutazókra szakosodott Apex TV legújabb felfedezettje.

A férfi azt állítja, hogy már több mint 31 éve lehetséges az időutazás, ám a nagyközönség számára csak 2028-ban lesz elérhető. Ez persze jó hírnek tűnhet, de nem minden fenékig tejfel. A férfi szerint meg kell küzdenünk a 3000-ben bekövetkező apokalipszissel, ahol rengeteg szennyező anyag kerül majd felszínre.

De ezt túléli a Föld, az emberi túlélők pedig utópiában élnek majd - írja a Daily Star. A férfi látott robot-ember hibrideket is abnormálisan nagy szemekkel és fejjel, de állítása szerint a mesterséges intelligencia kutatásokban is nagy felfedezések várhatók.

A történet további érdekessége, hogy a férfi átment a csatorna által szervezett hazugságvizsgálaton. Az egyébként összeesküvés-elmélet hívő kommentelők szerint azonban hazugság az egész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.