Hujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön.

Hujber Feriért nagyon sokan aggódtak, ugyanis a színész nyilvános szereplésiből úgy tűnt, hogy komoly gondjai lehetnek. Elég csak az emlékezetes Mokkás ámokfutására gondolni, de egy-egy Facebook-posztja is nyugtalanító volt. A színész végül elhagyta az országot, ám senki nem tudta pontosan, mivel is foglalkozik, csak pletykáltak arról, hogy talán picérkedik az Egyesül Királyságban. Most kiderült, valójában mit csinál.

Hujber Feri pincérkedésből tartja fenn magátForrás: Youtube

"Londonban pincérkedik Feri. Párhavonta hazalátogat, de csak Szombathelyre, a szüleihez. Pesten elég ritkán tartózkodik. Utoljára júliusban volt Magyarországon" - mondta a HOT! Magazinnak egy barát, aki arról is beszámol, hogy Feri csak a szülei jelenlétében találkozik gyermekeivel. "A gyerekekkel csak Szombathelyen találkozhat, ilyenkor Cynthia elviszi a csemetéket a nagyszülőkhöz Szentendréről. Cynthi nem akarja, hogy Feri találkozzon az új párjával. Félő lenne, hogy összevesznek, vagy esetleg még csúnyább dolog történik" - árulta még el az ismerős, aki hozzátette: Feri elégedett az életével.