Úgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya tehetséges sportoló, saját Insatgram-oldalának több ezer követője van, és a modellkedéssel is kacsingat. Úgy tűnik, édesanyja komolyan veszi lánya szárnybontogatásait, és profi segítséget nyújt a közéleti szerepléshez: saját menedzserét bízta meg azzal, hogy Panka útját is egyengesse. Kende-Hoffher Krisztina Facebook-oldalán számolt be a megtisztelő feladatról.

Panka és édesanyjaForrás: Facebook/ Liptai Claudia

"Annál nagyobb elismerés nem nagyon van, amikor valaki, akivel évek óta dolgozol, rád bízza a szárnyait bontogató gyermekét. Liptai Claudia, köszönöm a bizalmat! És neked is Panka, mert ez nélküled nem menne ám! Tőletek maradok örökké fiatal! Itt az új generáció" - idézi a Bors Kriszta posztját, amelyet Claudia ennyivel kommentált: "A legnagyobb öröm és biztonság, hogy a te kezed között van, Krisztina" - írta a műsorvezető. Kriszta azt is elárulta, mennyivel másabb egy gyermekkel dolgozni, mint egy felnőttel. "Teljesen más, hiszen, míg a felnőttek esetében az üzleti képviselet az alapvető feladat, úgy ennél a generációnál sokkal inkább az üzleti védelem, hogy ne lehessen kihasználni az ismertségüket és az ezen a területen lévő tapasztalatlanságukat, hogy koruknak megfelelő megjelenésekben szerepeljenek. Claudiának nagyon fontos, hogy Pankát a saját elért eredményei vigyék előre, mindig legyen mögötte valós teljesítmény. Panka valóban kacsingat a modellkarrier felé, de ehhez ő még nagyon fiatal, néhány évet még mindenképpen várnia kell. Az új generáció sok mindenben sokkal tudatosabb, mint szüleik, más eszközöket használnak a kommunikáció területén és sokkal konkrétabb elképzeléseik vannak arra vonatkozóan, hogy merre tartanak, és ahhoz milyen lépéseket kell megtenniük" - árulta el a menedzser.