Úgy vélik, a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László nem egyedül követte el tettét, erre utal az is, hogy az autóban talált kötélen egy harmadik, ismeretlen DNS-t is találtak: a feltételezett gyilkos családtagjaitól vettek mintát, most megérkezett a vizsgálat eredménye. 

A VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László rokonait is megvizsgálták, egy az autóban található kötélen ugyanis ismeretlen DNS-t találtak, és azt feltételezték, hogy B. László rokonáé lehet. A gyanúsított ügyvédjétől is vettek mintát, mivel ő is családtag, ezért tiltották el a védelemtől is. A szakemberek hónapok óta vizsgálják a kötélen talált és begyűjtött DNS-eket, a család legtöbb tagját már korábban értesítették is az eredményről, csak a gyanúsított korábbi védőügyvédje, dr. Brodmann Péter nem tudott semmit saját eredményéről, eddig. Most ugyanis kiderült.

VV FanniForrás: RTL Sajtóklub

"Megjött az igazságügyi genetikai szakértő 45 oldalas véleménye, miszerint az én DNS-mintám nincs rajta azon a kötélen, amelyet a bűncselekménnyel valamilyen szinten kapcsolatba hoznak, és amely miatt engem kizártak az ügyből" - árulta el a Borsnak az ügyvéd. Reméli, hogy az eredmény tükrében megengedik, hogy újra B. László védője legyen.