VV Fanni-ügy: a kötélen talált harmadik DNS nem B. László családtagjaié

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság Novozánszki Fanni eredmény DNS VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy vélik, a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László nem egyedül követte el tettét, erre utal az is, hogy az autóban talált kötélen egy harmadik, ismeretlen DNS-t is találtak: a feltételezett gyilkos családtagjaitól vettek mintát, most megérkezett a vizsgálat eredménye. 

A VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László rokonait is megvizsgálták, egy az autóban található kötélen ugyanis ismeretlen DNS-t találtak, és azt feltételezték, hogy B. László rokonáé lehet. A gyanúsított ügyvédjétől is vettek mintát, mivel ő is családtag, ezért tiltották el a védelemtől is. A szakemberek hónapok óta vizsgálják a kötélen talált és begyűjtött DNS-eket, a család legtöbb tagját már korábban értesítették is az eredményről, csak a gyanúsított korábbi védőügyvédje, dr. Brodmann Péter nem tudott semmit saját eredményéről, eddig. Most ugyanis kiderült.

VV Fanni Forrás: RTL Sajtóklub

"Megjött az igazságügyi genetikai szakértő 45 oldalas véleménye, miszerint az én DNS-mintám nincs rajta azon a kötélen, amelyet a bűncselekménnyel valamilyen szinten kapcsolatba hoznak, és amely miatt engem kizártak az ügyből" - árulta el a Borsnak az ügyvéd. Reméli, hogy az eredmény tükrében megengedik, hogy újra B. László védője legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.