Kedden este Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból, a nézők azonban úgy vélik, nem neki, hanem Németh Kristóféknak kellene menniük végre. 

A legbátrabb páros feladatait sorra nyeri Németh Kristóf és a párja, Szikriszt Zita, így az elejétől kezdve védettséget élveznek. Azt pedig nem is tagadják: nyerni jöttek, és ezért mindent megtesznek. Játékostársaik közül  Pintérékkel és Schobertékkel vannak szövetségben, a műsor fiatal szereplői azonban úgy érzik, így ezzel nekik esélyük sem marad sokáig bennmaradni. Többen megjegyezték, hogy nincs egy őszinte pillanata sem, és folyton taktikázik, ezt pedig a színész sem tagadta. Szerinte itt mindannyian ellenfelek, és minden eszközt be kell vetni a győzelemért.

De nem csak a játékosok, a nézők is kiakadtak Németh-ékre. A műsor Facebook-oldalán egyre másra születnek a kommentek (amelyek közül néhányat most szerkesztés nélkül közlünk).

"Megnéztem a műsort, mert azt gondoltam, hogy arról szól, ami a címe. Mi a csodának kellett belekeverni ezt a gusztustalan ármánykodást? Miért nem lett volna elég simán a leggyengébben teljesítő párosnak távozni? Szabó Ádám, Tóth Andi, Singh Viki és a párja nagyot nőttek a szememben, minden elismerésem az övék! Pintér Tibor viszont egy nőgyűlölő undorító alak, Németh Kristóf pedig elképesztően kétszínű fazon, hányok tőlük!"

"Október 16.-i műsorban a Németh Kristóf olyan gusztustalanul viselkedett,hogy szerintem leírta magát nagyon sok néző előtt."

"Nekem eddig nem volt bajom Németh Kristóffal, de itt nagyon unszimpatikus, nem tetszik. És a barátnője sem."

"A tegnapi párbajnál az a sunyi mosoly Kristóf arcán elárulta jellemét!"

"Az en szememben Nemeth Kristof nagyot zuhant, ennyirre rosszul all anyagilag, hogy igy keresztul kell gazolni mindenkin!!! A parja viszont ugyes es kitarto!!"

Persze volt, aki éppen az ő játéksítlusukkal ért egyet: 

"Kristóf úgy viselkedik ahogy viselkedni kell egy ilyen játékba szerintem .és amit műveltek tegnap az a 3 fiatalabb pár kritikán aluli az a hiszti nyámnyilaság sértödés undoritó volt !"

Forrás: Facebook/ A legbátrabb páros