Az Operettszínház főigazgatója már nem sokáig intézheti a teátrum dolgait: Lőrinczy György helyett mást választottak, leváltására hosszú posztban reagált. 

Nem marad székében az Operettszínház igazgatója, Lőrinczy György. A teátrum vezetését Kiss B. Attilának adja át, a korszak lezárulásáról egy hosszú Facebook-posztban fejtette ki véleményét az egykori igazgató. Összesen 18 évet dolgozott az Operettszínházban, 14 évig menedzserként.

Lőrinczy György leköszönForrás: MTI/Kovács Attila

„Most lezárul életemnek több szakasza is. A pályázatoknak és versenyeknek az a természete, hogy nem mindig olyan eredmény születik, mint amilyet szeretnénk. Többen is pályáztunk, és csak egyikünk nyerhetett. Január 31-én adom át a színház vezetését utódomnak, Kiss B. Atillának. Gratulálok neki és csapatának a győzelemhez, és mindent el fogok követni, hogy az átadás és átvétel zökkenőmentes legyen. Atillának azt kívánom, hogy ugyanannyi öröme legyen ebben a csodálatos társulatban, mint amennyi nekem volt az együtt töltött idő alatt. Én csak köszönettel tartozom az elmúlt évekért, a hatalmas közös sikerekért, a csodálatos szakmai és emberi kapcsolatokért. Külön szeretném megköszönni mindazok támogatását (vezetőtársak, művészbarátok és újságírók) akik tavaly novembertől mellettem álltak" – írta a többi között Lőrinczy, utolsó mondtataiban az Operettszínház körül, pontosabban Kerényi Miklós Gábor körül kialakult zaklatási botrányra.