Meghalt egy nő lakástűzben Bényén

Forrás: Shutterstock -
haláleset Bénye tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy nő Bényén, amikor egy háromszintes családi ház egyik helyiségében tűz ütött ki hétfőn – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, a házban hárman tartózkodtak, ketten kijutottak, egy nő viszont a helyiségben rekedt és a helyszínen meghalt.

A monori hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát – tette hozzá.

Emlékszel még, milyen volt? 20 évvel ezelőtti fotót posztolt Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20181022-20-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-varga-izabella.html20 éves szülinapját ünnepli Magyarország legnépszerűbb sorozata, a Barátok közt. A szereplők az ünnepi hét első napján sorra posztolják a régi fotókat.TV + Sztárok--Megnősült a Trónok harca sztárja, Hafbór Júlíus Björnssonhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-megnosult-a-tronok-harca-sztarja-hafbor-julius-bjornsson.htmlA Hegynek is becézett Haf?ór Júlíus Björnsson, a Trónok harca izomkolosszusa elvette barátnőjét, Kelsey Hensont. Az esküvőről fotót is mutattak a rajongóknak. TV + Sztárok--Számos híresség állt a szklerózis multiplexben szenvedő Selma Blair melléhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-szamos-hiresseg-allt-a-szklerozis-multiplexben-szenvedo-selma-blair-melle.htmlSzámos híresség, köztük Neil Patrick Harris is bátorító üzenetet küldött Selma Blair amerikai színésznőnek, aki a hétvégén jelentette be, hogy szklerózis multiplexben szenved. TV + Sztárok--Hosszú Katinka a közösségi oldalán kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20181022-hosszu-katinka-a-kozossegi-oldalan-ker-segitseget.htmlHosszú Katinka az egyik barátja miatt fordult a követőihez. Az úszónő azt kérte, hogy rajongói szavazzanak Baja másik nagy büszkeségére, Vereczkei Zsoltra, akit jelöltek a Prima Primissima közönségdíjra. TV + SztárokSztárban Sztár: kikezdték a tévénézők Majkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181022-sztarban-sztar-kikezdtek-a-tevenezok-majkat.htmlA Sztárban Sztár múlt heti első adásában Majka bejelentette, hogy idén szigorúbban fogja pontozni az előadásokat, mint eddig. Az ígéretét be is tartotta, rendkívül alacsony pontszámokkal dobálózott. A tévénézők pedig kiakadtak. TV + SztárokOrigo20 éves a Barátok közt: így nézett ki a Kertész család a sorozat indulásakorhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-20-eves-a-baratok-kozt-igy-nezett-ki-a-kertesz-csalad-a-sorozat-indulasakor.html„Hát akkor kezdődjön az ünnepi hét! Húszéves a Barátok közt! Én meg huszoneggyel több” – írta a fotójához a Barátok közt egykori színésznője, Farkasházi Réka. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.