Egy brit testbeszéd-szakértő elárulta, az utóbbi időben igencsak megváltozott Katalin hercegné és Vilmos herceg viselkedése. Szerelmüket az eddiginél jobban fel merik vállalni a nyilvánosság előtt: gyakrabban mosolyognak és fogják meg egymás kezét.

Harry herceg és Meghan Markle fittyet hány a szabályokra, rendszerint nyilvánosan turbékolnak: a hivatalos eseményeken is egymás kezét szorongatják, sőt, egy alkalommal még csókolóztak is. Úgy tűnik, a ragaszkodásnak ez a fajta kimutatása átragadt az egyébként mindig visszafogott Vilmos hercegre és Katalin hercegnére is.

Vilmos és Katalin szerelmesebbek, mint valahaForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Eddie Mulholland For The Telegraph

Judi James testbeszéd-szakértő a The Sunnak elárulta, a hercegi pár testbeszéde a harmadik gyermekük születése után igencsak megváltozott.

Katalin a szülési szabadsága után sokkal magabiztosabbnak tűnik, Vilmos pedig sokkal többször mosolyog rá a feleségére, mint eddig. Ráadásul egyre gyakrabban érinti meg a nyilvánosság előtt Katalint. Volt, hogy a derekára tette finoman a kezét, Eugénia hercegnő esküvőjén pedig a pad alatt fogták meg egymás kezét. Úgy vélem, ez a változás Meghan és Harry viselkedésének is köszönhető.”

Ezek az apró érintések nagyon árulkodóakForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Gareth Fuller