Így változott meg Vilmos herceg és Katalin hercegné testbeszéde az utóbbi hónapokban

Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem testbeszéd Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit testbeszéd-szakértő elárulta, az utóbbi időben igencsak megváltozott Katalin hercegné és Vilmos herceg viselkedése. Szerelmüket az eddiginél jobban fel merik vállalni a nyilvánosság előtt: gyakrabban mosolyognak és fogják meg egymás kezét.

Harry herceg és Meghan Markle fittyet hány a szabályokra, rendszerint nyilvánosan turbékolnak: a hivatalos eseményeken is egymás kezét szorongatják, sőt, egy alkalommal még csókolóztak is. Úgy tűnik, a ragaszkodásnak ez a fajta kimutatása átragadt az egyébként mindig visszafogott Vilmos hercegre és Katalin hercegnére is.

Vilmos és Katalin szerelmesebbek, mint valaha Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Eddie Mulholland For The Telegraph

Judi James testbeszéd-szakértő a The Sunnak elárulta, a hercegi pár testbeszéde a harmadik gyermekük születése után igencsak megváltozott.

Katalin a szülési szabadsága után sokkal magabiztosabbnak tűnik, Vilmos pedig sokkal többször mosolyog rá a feleségére, mint eddig. Ráadásul egyre gyakrabban érinti meg a nyilvánosság előtt Katalint. Volt, hogy a derekára tette finoman a kezét, Eugénia hercegnő esküvőjén pedig a pad alatt fogták meg egymás kezét. Úgy vélem, ez a változás Meghan és Harry viselkedésének is köszönhető.”

Ezek az apró érintések nagyon árulkodóak Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Gareth Fuller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.