Elég egy apró gesztus, hogy valakinek életre szóló élményt szerezzenek: íme, néhány sztár, aki csodálatos dolgot tett rajongóiért. Van, aki a kórházban tett látogatást, míg más repülőjeggyel vagy éppen új telefonnal lepte meg azokat, akik szeretik őt. Ezek a hírességek már biztosan tudják, hogy sokkal jobb adni, mint kapni.

Martin Garrix

Martin GarrixForrás: AFP/Ferdy Damman

A híres DJ-hez eljutott egy rajongó híre, aki nagyon szeretett volna elmenni a zenész egyik koncertjére, de sajnos nem futotta neki a repülőjegyre. A koncertre már hónapokkal korábban megvásárolta a belépőt, ám úgy alakult az élete, hogy az Amszterdamba jutást már nem tudta finanszírozni. Martin nem engedte el a füle mellett a történetet, úgy döntött, kifizeti rajongójának a repülőjegyet természetesen oda és vissza is.

Zac Efron

Zac EfronForrás: AFP

Egy igazán izgatott rajongó mindenáron szeretett volna egy közös fotót Zac Efronnal, de rossz vége lett a túlzott akarásnak: elejtette a telefonját, aminek betört a kijelzője. A színész persze nem hagyta cserben az elkötelezett fanját, és vásárolt neki egy új telefont. A történetet később meg is osztotta Instagram-oldalán a sztár.

Dwayne 'The Rock' Johnson

Dwayne 'The Rock' JohnsonForrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Polk

Nagy ember, még hatalmasabb szívvel: így lehetne jellemezni Dwayne Johnsont, aki mindig a szívén viselte rajongói sorsát. Így amikor tudomást szerzett arról, hogy az egyik legnagyobb rajongója nagyon beteg, meghívta őt a Baywatch forgatására. Ezzel a gesztussal sikerült boldog pillanatot szereznie a kisfiúnak, aki sajnos nem tudta legyőzni a gyilkos kórt.

Justin Bieber

Justin BieberForrás: AFP/2017 Getty Images/Stuart Franklin

Nem éppen a nagylelkűsége tette híressé az énekest, pedig az ő szíve is a helyén van. Az énekes szervezett egy meglepetésbulit az egyik rajongójának, aki előző évben betegsége miatt lemaradt a Quinceanera ünnepéről (Mexikóban hatalmas bankettel ünneplik a lányokat 15. születésnapjukon). Justin nemcsak megszervezte a bulit, meg is jelent, ruhákat is vett a lánynak, és lassúzott is vele.

Chris Martin

Chris MartinForrás: AFP/Justin Tallis

A Coldplay énekese sem zárja ki a külvilágot, nagyon is odafigyel a rajongóira, és igyekszik örömet szerezni nekik a koncertjein és egyeseknek azon kívül is. Chris Martin egyik legmeghatóbb cselekedete volt, amikor meglátogatta egyik legnagyobb rajongóját a kórházban, felejthetetlen élményt szerezve a beteg Ken Valiant Santiagónak.