Nacsa Olivér és felesége, Barbara most először árult el részleteket titkos esküvőjükről.

A hónap elején látott napvilágot a hír, miszerint titokban összeházasodott Nacsa Olivér és 13 évvel fiatalabb kedvese, Barbara. A pár néhány héttel az esküvő után végre részleteket is elárult a ceremóniáról.

Kiderült, hogy mindössze egy hónap alatt szervezték meg a lagzit, amelyen 50 meghívott vett részt. A BEST magazin azt írja, az egyházi szertartás a budavári evangélikus templomban volt, a polgárit pedig a Pierrot étterem kertjében tartották.

A tanúk a testvérek voltak, nekem az öcsém, Barbarának pedig a nővére. A vacsora alatt egy zongorista zenélt, utána a 100 tagú cigányzenekarból négyen játszottak. Meglepetéssel is készültünk a vendégeknek, felvettünk előre egy Barbi–Nacsa Show-t, az arcunkat elmaszkírozva adtunk elő esküvői jókívánságokat. Bagi Ivánt is megkértem, hogy segítsen, Barbinak pedig betanítottunk néhány paródiát. Olyan jól csinálta, hogy a vendégek a hasukat fogták a nevetéstől. Mindenki azt mondta, jó hangulatú esküvő volt. Szerintünk is” – mesélte a humorista a lapnak.

Az ifjú menyasszony elárulta, az esküvő soha nem volt kérdés közöttük, már az első randin tudták, megtalálták életük párját.

Azt hiszem, ott már mindketten tudtuk, hogy amit érzünk, az valami teljesen más, mint amit addig gondoltunk: a másik az, akit eddig kerestünk, és egymás mellett megérkezünk oda, ahova mindig is vágytunk."