Sinead O'Connor áttért az iszlám hitre

Forrás: Twitter/Shuhada’ Davitt -
öngyilkos iszlám öngyilkosság hit Sinead O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinead O'Connor nagy változást jelentett be Twitter-oldalán: közölte, hogy áttért az iszlám hitre, és a nevét is megváltoztatta.

Ezennel bejelentem, hogy büszke muzulmán lettem” – így közölte Sinead O'Connor Twitter-oldalán az életében történt nagy változást. Az ír énekesnő tehát áttért az iszlám hitre, ezzel együtt pedig a nevét is megváltoztatta, ezentúl Shuhadának hívják, amely arabul annyit tesz: mártírok.

Sinead O'Connor áttért az iszlám hitre Forrás: Twitter/Shuhada’ Davitt

„Ez egy intelligens teológus útjának természetes befejezése. Minden szentírás az iszlámhoz vezet, ami minden más szentírást feleslegessé tesz. Új nevem lesz: Shuhada” – folytatta bejelentését az énekesnő, aki körülbelül egy évvel ezelőtt változtatott először nevet, akkor Magda Davitt lett.

Egy éve még öngyilkos gondolatokkal küzdött

Sinead O'Connor mentális betegségekkel küzd, és a családja sem törődik már vele. Egyedül él egy motelban, az egyetlen ember, aki szóba áll vele az a pszichiátere. Videóban vallotta be, hogy öngyilkos gondolatokkal küzd. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Befagyasztották a Wellhello számláját: amíg a tagok nem egyeznek meg, senki nem kap pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20181026-befagyasztottak-a-wellhello-szamlajat-amig-a-tagok-nem-egyeznek-meg-senki-nem-kap-penzt.htmlNagyon elfajult a zenekaron belüli egyet nem értés, már a Wellhello számláját is be kellett fagyasztani. TV + Sztárok--Survivor: öltek éhségükben a játékosokhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-survivor-oltek-ehsegukben-a-jatekosok.htmlNóri, Vera és Jérémy kénytelenek voltak kioltani a liba életét, mert már hetek óta éheztek a szigeten. A megrázó pillanat mindhárom játékost megviselte. TV + SztárokOrigoVégzetes lövés éri a Barátok közt főszereplőjét: kulcsfigura távozhat a jubileumi adássalhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-vegzetes-loves-eri-a-baratok-kozt-foszereplojet-kulcsfigura-tavozhat-a-jubileumi-adassal.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Barátok közt ma esti, jubileumi adásban dulakodás közben végzetes lövést kap Berényi Miklós.TV + Sztárok--Így néz ki férfiként Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-igy-nez-ki-ferfikent-cinthya-dictator.htmlCinthya Dictator ismét átalakult, ezúttal férfivé változott: Elon Musk bőrébe bújt. TV + SztárokOrigoApró pizsamában mutatta meg gömbölyded idomait VV Mici: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-apro-pizsamaban-mutatta-meg-gombolyded-idomait-vv-mici.htmlVV Mici apró pizsamában mutatta meg gömbölyded idomait. TV + SztárokOrigoKelemen Anna arra buzdítja követőit, hogy ne faragják ki a tököt, hanem egyék meghttp://www.life.hu/sztarok/20181025-kelemen-anna-arra-buzditja-kovetoit-hogy-ne-faragjak-ki-a-tokot-hanem-egyek-meg.htmlKelemen Anna a közösségi oldalán fakadt ki: szerinte semmi értelme halloween alkalmából kifaragni a tököket, mert utána úgyis a kukában végzik. Javasolja, hogy inkább fogyasszuk el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.