Meghalt Mandy Blank fitneszedző

Forrás: Instagram/Mandy Blank -
halál fitnesz Mandy Blank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles-i lakásában, a fürdőkádban találták meg a 42 éves Mandy Blank testépítő és fitneszedző holttestét. 

A nő elismert fitneszedző volt Los Angelesben, ügyfelei között olyan sztárok voltak, mint Matt LeBlanc, Jared Leto, Mickey Rourke, Pauley Shore, Michelle Monaghan vagy Jordana Brewster.

A TMZ úgy tudja Blankre a házvezetőnője talált rá. azonnal hívta a mentőket, de nem tudtak rajta segíteni. Egyelőre azt még nem tudni, hogy mi okozta Blank halálát,

Forrás: Instagram/Mandy Blank

Mandy Blank testépítéssel is foglalkozott: 18 éves korában kezdte, és egy évvel később már ötödik lett egy világversenyen, 1999-re pedig világbajnok lett.

Súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt szereplője, Aradi Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181101-sulyos-balesetet-szenvedett-a-baratok-kozt-szereploje-aradi-balazs.htmlAradi Balázs, ahogy meglátta a sebét, tudta, hogy nagy a baj. Elmondta, hogy éppen nagyon rohanós napja volt, amikor belerohant egy üvegajtóba. TV + SztárokOrigoGáspár Győző a ValóVilág nélkül egy senkinek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181101-gaspar-gyozo-a-valovilag-nelkul-egy-senkinek-erzi-magat-belevalo.htmlGáspár Győző élete teljesen kiüresedett, amióta nincs ValóVilág. Már épp a költözést fontolgatta, amikor kiderült, hogy ismét lesz ValóVilág és BeleValóVilág, és újra ő lesz az egyik házigazda november 4-étől minden este! TV + Sztárok--Így készül a ValóVilág 9-re Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20181101-igy-keszul-a-valovilag9re-bauko-eva-belevalo.htmlA ValóVilág 9 háttérműsorának, a BeleValónak női műsorvezetője Baukó Éva lesz. Az egykori játékos most megmutatta, miként készül a feladatra. TV + Sztárok--Survivor: így manipulálta Dávid Tomit!http://www.life.hu/sztarok/20181101-survivor-igy-manipulalta-david-tomit.htmlDávid és Gábor egy családtól kapott levéllel manipulálta Tomit, hátha ezzel sikerül maga mellé állítania a srácot. TV + SztárokOrigoSurvivor: Gábor szemrebbenés nélkül a társai szemébe hazudotthttp://www.life.hu/sztarok/20181101-survivor-gabor-szemrebbenes-nelkul-a-tarsai-szemebe-hazudott.htmlGábor nem árulta el az igazságot a ládában található levelekről. TV + SztárokOrigoSurvivor: az egyik nagy esélyes, Dávid távozott a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181101-survivor-az-egyik-nagy-eselyes-david-tavozott-a-holtak-szigetere-alexandraval-parbajozott.htmlAlexandra és Dávid ugyanannyi szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért párbajozniuk kellett, hogy eldőljön, ki maradhat a Bayani törzs tagja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.