Egy Facebook-bejegyzés miatt rúgták ki a gondnokot

iskola Facebook gondnok kirúgás bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook-bejegyzésben becsmérelte a vezetőséget a gondnok: kirúgták az iskolából.

Az 55 esztendős Brian egy brit iskola gondnokaként dolgozott 28 éve, amikor egyik napról a másikra megváltozott az élete. Az történt ugyanis, hogy a férfi nem értett egyet a létszámleépítéssel, amit az iskola vezetősége tervezett. Ennek a Facebookon, nyilvános bejegyzésben, nyomdafestéket nem tűrő módon adott hangot.

Persze idővel rájött, hogy hibázott, és 24 órán belül törölte bejegyzését, de az még így is eljutott az igazgatóhoz, aki azonnali hatállyal kirúgta a férfit. Az elbocsátás egyúttal azzal is járt, hogy elvesztette az autóját és a 18 éve otthonának számító szobáját, amely az iskola épületén belül volt.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Briannek a feleségével együtt így albérletbe kellett mennie, annyi pénzük ugyanis nem volt, hogy saját lakást vegyenek. Bár nagyon szomorúak a történtek miatt, a férfi a mai napig nem bánja a tettét.

Nekem vannak elveim, és erős vagyok. Ha valami böki a csőrömet, azt ki is mondom. Szerintem az iskolának is be kellett volna látnia, hogy jól látom a dolgokat, ehelyett elküldtek..." – kesergett a férfi a HullLive-nak.

Kutyája harapta le a péniszét egy férfinak, aki mogyoróvajjal kente be magát: életveszélyes állapotban szállították kórházbahttp://www.life.hu/news/20181102-kutyaja-harapta-le-peniszet-a-ferfinak-aki-mogyorovajjal-kente-be-magat-eletveszelyes-allapotban.htmlA saját kutyája harapta le egy férfinak a péniszét, aki mogyoróvajjal kente be magát. News--Emberi húst tálaltak fel egy thaiföldi étteremben: egy 61 éves férfi testét szolgálták felhttp://www.life.hu/news/20181102-emberi-hust-talaltak-fel-egy-thaifoldi-etteremben-egy-61-eves-ferfi-testet-szolgaltak-fel.htmlSokkoló dolog történt egy thai vegetáriánus étteremben: egy vendég húst talált az ételében. Miután felháborodva jelentette az esetet, a rendőrség elkezdett vizsgálódni az ügyben. NewsOrigoIdőutazót filmeztek le átkelés közben: elképesztő videóhttp://www.life.hu/news/20181102-idoutazot-filmeztek-le-atkeles-kozben-elkepeszto-video.htmlIdőutazót kaptak lencsevégre: így kelt át a kapucnis férfi egy másik időzónába. NewsOrigoAz alagi véres rejtély – Még élt a hentes, amikor feldarabolták (18+)http://www.life.hu/news/20181103-az-alagi-veres-rejtely-meg-elt-a-hentes-amikor-feldaraboltak-lifetv-kiemelt-ugyek.html85 évvel ezelőtt brutálisan meggyilkoltak egy férfit a Pest megyei Alagon. Holttestét feldarabolták, és az ország különböző pontjain próbálták elrejteni. Eközben eltűnt személyként keresték. Az eset igazi kiemelt ügynek számított, amelynek megoldásában a sajtó is segített. Íme az alagi véres rejtély története. NewsOrigoA Vatikán döntött: megnyitná a melegek előtt az egyházi életethttp://www.life.hu/news/20181030-a-vatikan-dontott-megnyitna-a-melegek-elott-az-egyhazi-eletet.htmlElejét venné a papok által elkövetett szexuális visszaéléseknek a Vatikán, valamint bevonná az egyházi életbe a melegeket, de a nők jogairól is szó esett - derült ki a szombat este lezárult püspöki szinódusból. News--Kifakadt a soroksári futónő férjehttp://www.life.hu/news/20181030-kifakadt-a-soroksari-futono-ferje.htmlA meggyilkolt soroksári futónő férje kifakadt: szerinte rengeteg hibát követett el a rendőrség a nyomozás során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.