Facebook-bejegyzésben becsmérelte a vezetőséget a gondnok: kirúgták az iskolából.

Az 55 esztendős Brian egy brit iskola gondnokaként dolgozott 28 éve, amikor egyik napról a másikra megváltozott az élete. Az történt ugyanis, hogy a férfi nem értett egyet a létszámleépítéssel, amit az iskola vezetősége tervezett. Ennek a Facebookon, nyilvános bejegyzésben, nyomdafestéket nem tűrő módon adott hangot.

Persze idővel rájött, hogy hibázott, és 24 órán belül törölte bejegyzését, de az még így is eljutott az igazgatóhoz, aki azonnali hatállyal kirúgta a férfit. Az elbocsátás egyúttal azzal is járt, hogy elvesztette az autóját és a 18 éve otthonának számító szobáját, amely az iskola épületén belül volt.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

Briannek a feleségével együtt így albérletbe kellett mennie, annyi pénzük ugyanis nem volt, hogy saját lakást vegyenek. Bár nagyon szomorúak a történtek miatt, a férfi a mai napig nem bánja a tettét.

Nekem vannak elveim, és erős vagyok. Ha valami böki a csőrömet, azt ki is mondom. Szerintem az iskolának is be kellett volna látnia, hogy jól látom a dolgokat, ehelyett elküldtek..." – kesergett a férfi a HullLive-nak.