Nehéz döntés elé kerültek pályájuk kezdetén egyes sztárok, amikor a gyermekük sorsáról kellett határozniuk. A bizonytalan lét, és a pénz hiánya miatt többen is arra a fájdalmas elhatározásra jutottak, hogy jobb a gyermeküknek, ha más családnál, jó körülmények között nevelkednek. A legtöbben aztán évekkel később, sztárságuk csúcsán, újra találkoztak az örökbe adott gyermekeikkel.

Kate Mulgrew

Kate MulgrewForrás: AFP

Az Orange is The New Black című sorozat színésznője 22 évesen esett teherbe, de egyáltalán nem tervezett babáról volt szó. A kezdő színésznőnek éppen csak kezdett felfelé ívelni a karrierje, amikor kiderült, hogy várandós, ráadásul a gyermek apjával sem volt olyan nagyszerű a viszonya, ezért döntött az örökbe adás mellett. Lányával 2001-ben találkoztak először.

Roseanne Barr

Roseanne BarrForrás: AFP/Valerie Macon

Az ismert színésznő még csak 18 éves volt, amikor örökbe adta gyermekét. Roseanne nem így tervezte, de rá kellett döbbennie, hogy sajnos pénz hiányában nem fog tudni gondoskodni kislányáról. Terhessége alatt egy átmeneti otthonban élt, majd 1971-ben elbúcsúzott lányától, akivel 17 évvel később találkoztak először.

Joni Mitchell

Joni MitchellForrás: AFP/Jeff Haynes

A kanadai származású énekes-dalszerző és festőművész még éhező fiatal volt akkor, amikor teherbeesett. 21 évesen, egyedülálló nőként, anyagi biztonság nélkül úgy érezte, nincs más lehetősége, csak az örökbeadás. Mivel azt szerette, hogy a gyermeke jó körülmények között nőjön fel, meghozta a nehéz döntést, és búcsút vett kislányától. 1997-ben találkoztak először.

Rod Stewart

Rod StewartForrás: Getty Images/Dave Benett

Az énekes 18 éves volt, amikor teherbe ejtette barátnőjét, Susannah Boffey-t. A váratlan gyermekáldásra azonban nem voltak felkészülve a fiatalok, ezért közösen úgy döntöttek, hogy örökbe adják gyermeküket. Sarah Streeter 18 évesen tudta meg, hogy kik az igazi szülei. Akkor meg is történt az első találkozás, de szoros kapcsolat csak később alakult ki köztük.

Mercedes Ruehl

Merecedes RuehlForrás: Getty Images/Walter Mcbride

A színésznő már nem volt fiatal akkor, amikor úgy döntött, hogy nem tartja meg a gyermekét. 28 évesen adta örökbe fiát, Christophert, mert nem tartotta magát érzelmileg elég érettnek a gyermeknevelésre. 21 éves volt a fiú, amikor először találkoztak, a színésznő később egy másik fiút is örökbe fogadott 1995-ben.

Sztárok, akiket örökbe fogadtak, vagy nevelőszülőknél töltötték gyermekkorukat

A hírességek sem kivételek, ha hányatatott sorsú gyermekkorról van szó. Sokan vannak, akiknek meghaltak a szüleik, vagy épp lemondtak róluk, ám ennél jóval kacifántosabb történeteket is bemutatunk. Az örökbefogadás csak egy az elárvult gyermekek elhelyezésének alternatívái közül. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!