Az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt a kőbányai szopófantom

Forrás: AFP/Philippe Desmazes -
orális szex hajléktalan ügyészség Kőbánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt a kőbányai szopófantom, amikor egy magatehetetlennek tűnő hajléktalan férfit elégített ki orálisan.

Augusztus végén számoltunk be arról, hogy egy járókelő az éjszaka közepén orálisan elégített ki egy magatehetetlen hajléktalant Kőbányán. Az esetről videófelvétel is készült, amely villámgyorsan bejárta az internetet. Az ismeretlen férfi ellen közerkölcs megsértése miatt indult eljárás.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Philippe Desmazes

A 24.hu most megkereste a fővárosi főügyészséget, hogy lezárult-e már a nyomozás az ügyben és történt-e vádemelés. A válasz hamarosan meg is érkezett:

Az érdeklődött ügyben a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség elutasította a feljelentést, mivel a rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható volt, hogy a szexuális cselekmény a másik fél egyértelmű és világos beleegyezésén alapult, ezáltal a cselekmény nem bűncselekmény” – írták.

A feljelentő panasszal élt a feljelentés elutasítása miatt. Ezt a Fővárosi Főügyészség elutasította.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 18 éves magyar vlogger, HackerB1http://www.life.hu/news/20181108-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-a-18-eves-magyar-vlogger-hackerb1.htmlMattburger Balázs HackerB1 néven vált ismertté a Youtube-on. Halálhírét a szintén videóblogolással foglalkozó barátja, Boldzer közölte.News--Megnyílt az Undorító Ételek Múzeuma: megdöbbentő fogásokat láthatunkhttp://www.life.hu/news/20181107-megnyilt-az-undorito-etelek-muzeuma-megdobbento-fogasokat-lathatunk.htmlSült denevér, kukacos sajt és bikapénisz is helyet kapott az Undorító Ételek Múzeumában, Malmöben. A napokban megnyílt látványosság olyan távoli tájak bizarr ételeit hozza el Malmöbe, amelyre sokan még álmukban sem gondoltak. Ám nem mindenki örül a nem mindennapi múzeumnak. NewsOrigoAz orosz Hulknak hívott férfi vegyi anyagot pumpált a bicepszébehttp://www.life.hu/news/20181107-az-orosz-hulknak-hivott-ferfi-vegyi-anyagot-pumpalt-a-bicepszebe.htmlNem kevesebb mint 61 centiméteresre növesztette a bicepszeit egy férfi, Krill Tereshin. Vegyi anyagot pumpált az izmaiba, az egészségügyi kockázatokkal mit sem törődve. News--Pucér nő szaladt be a focimeccsre: videó (18+)http://www.life.hu/news/20181107-pucer-no-szaladt-be-a-focimeccsre.htmlEgy meztelen nő zavarta meg az egyik holland labdarúgó-mérkőzést. NewsOrigo215 milliót nyert a magyar pókerjátékos, Bujtás László http://www.life.hu/news/20181107-215-milliot-nyert-a-magyar-pokerjatekos-bujtas-laszlo.htmlHatalmas magyar siker a csehországi Rozvadovban: Bujtás László második lett egy pókerversenyen. Több mint 200 milliót nyert. News--Furcsa jelenség: lilára változott az égbolthttp://www.life.hu/news/20181107-furcsa-jelenseg-lilara-valtozott-az-egbolt.htmlAmerikában egyre több helyen figyelik meg a különös jelenséget: lilára változik az égbolt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.