A családon belüli erőszakra és a nők bántalmazására hívja fel a figyelmet a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien. Ám nemcsak buzdítja a nőket arra, hogy álljanak ki magukért és gyermekeikért, hanem azt is leírta, ő is volt már ebben a helyzetben. 

"Bántalmazás?! Folyamatosan ilyen hírekbe botlom bele... olvasom, hogy nem tesznek semmit a nők, mert ott a gyerek vagy éppen nem engedi a férfi, hogy elvigye a gyereket... Ilyen nincs!" - kezdte Instagram-posztját Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. 

A fotón pedig ő maga látható bokszkesztyűben, szeme alá pedig monoklikat sminkeltek. Úgy érzi, sok nő nem mer kilépni egy kapcsolatból akkor sem, ha őt és gyermekét bántalmazzák. Majd saját történetére is kitért:

"Higgyétek el, tudom, miről írok, nekem is volt ilyenben részem, de soha nem adtam fel azért, mert nem adtam fel az álmaimat és küzdöttem minden egyes nap magamért és a gyerekemért! Ha a híd alá is kerültem volna, vagy kerülnék se maradnék olyan ember mellett a jövőben sem, aki vagy engem vagy a gyermekeimet lelkileg vagy testileg bántja! Kénytelen voltam ezt megosztani, biztos vannak kivételek, bocsi! Mi Nők tartsunk össze, és vegyük fel a kesztyűt a bántalmazások ellen!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❌Bántalmazás?! Folyamatosan ilyen hírekbe botlom bele…olvasom, hogy nem tesznek semmit a nők, mert ott a gyerek vagy éppen nem engedi a férfi, hogy elvigye a gyereket… Ilyen nincs‼️Tudjátok mit nem értek? Egyes családokban inkább eltűri a nő, hogy megverjék csak azért, mert könnyebbnek látja azt az utat, hogy marad, mert így van lakás a feje fölött és nem neki kell ezt megoldania…vagy éppen eltartani a gyermekét! ☹️ Csak hogy itt sok esetben a gyerekek is bántalmazva vannak és mégis végig nézi ezt egy anyuka…⁉️ Nem számít az, hogy a gyerek milyen lelkisérülést kap már fiatal korában? Hogy ezt látja otthon? Ez lesz neki a minta⁉️Persze sokan a nehezebb utat nem merik választani…mert mi lesz velük, hogyan fognak élni?! Azt gondolom aki normális értékeket képvisel, az feltalálja magát egy férfi nélkül is! Elmegy dolgozni, hogy a gyerekének olyan példát mutasson amire majd feltudjon nèzni kèsőbb, és azt tudja mondani Megcsináltam! Képes voltam rá!!! Egy nő mindig erősebb mindenben mint egy férfi! Sokkal több mindent csinálnuk mi nők-anyukák mint a férfiak, és sokkal de sokkal több terhet is elbírunk mint ők! Itt csak akarás kérdése van! ☝ Akarom, hogy ne legyek megütve és ne legyen bántalmazva a gyerekem vagy igen❓Egy nő mindenre képes sose felejtsétek el!☝ Aki pedig egy ujját is megmozdítja egy nőre akár gyerekre, az egy gyenge ember és nem férfi ‼️Higyjétek el tudom miről írok, Ha a híd alá is kerültem volna, vagy kerülnék se maradnék olyan ember mellett a jövőben sem, aki vagy engem vagy a gyermekeimet lelkileg vagy testileg bántja!  Kénytelen voltam ezt megosztani, biztos vannak kivételek, bocsi! ❗️Mi Nők tartsunk össze és vegyük fel a kesztyűt a bántalmazások ellen❗️ Fotó: @adamkoncsekphotography

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,