Ahogy megírtuk, a Survivort pénteken este Fannival szemben Dávid nyerte. Sokan szurkoltak neki, de talán Fanninak még többen, ugyanis a közösségi portálon a kommenteket olvasgatva úgy tűnik, a nézők nem elégedettek az eredménnyel, sokan úgy vélik, a feladatok eleve a fiúra voltak szabva, hogy ő legyen a végső győztes. 

A hozzászólásokból szemezgettünk, de a Survivor Magyarország Facebook-oldalán elolvashatod mind. 

"Mivel ez a fordulatok játéka ezért nem lehetne 2019-ben az a fordulat, hogy a nézők szavazzanak a végső döntésnél?hiszen így a kiesett játékosok nem a valóság tudatában szavaznak(juttatják több milliós nyereményhez) társaikra."

"Ha ezt tudom nem is nézem....egy az hogy tényleg a jàtékostàrsak(szavazók) nincsenek tudatában az igazsàgnak csak azutàn esnek majd pàran pofàra amikor később visszanézik, gondolom majd szànjàk bànjàk. Tomi egy igazi naív hülye akit úgy átlehet cseszni ahogy csak akarjàk, igazi palimadàr...."

"Abszolút nem volt fair, hogy a játékszabályokat menet közben változtatták meg, különösen úgy, hogy Fanninak már megvolt a hat hasáb. Ez nagy hiba, és semmiképpen sem elfogadható. Mindenképpen Dávidot akarták kihozni győztesnek."

Nem párbajoztatni kellett volna a Fannit és a Dávidot, hanem bejátszani a történéseket. Na ez alapján szavazzanak a kiesett játékosok!

"Tudtam hogy ez lesz... Annyira egyertelmu volt hogy az egesz jatek Davidnak kedvezett es minden szabaly az o javara ment. Igaz Fanni is tudta keverni a szart de legalabb nem egy sunyi gerinctelen ember mint a David. Es mindenki annyira oda van hogy igy meg ugy eros. Ugyan mar. Kivancsi vagyok ha a masodik elodonto jatekon kellett volna reszt vennie mennyire jutott volna. A vegeig biztos nem. Nem mellesleg a tulzott nyugalma es leszarasa a dolgokra nagyon azt sugallotta hogy o mar ezt ugy is megnyerte. Rettentoen irritalt, fokent a rosszindulatu mumosolya. A tavalyi survivort nem neztem de a jovo evit sem fogom az biztos."

"Hu de ideges lettem, beképzelt majomka kicsi lány megérdemelte volna nagyon is!! Ahogy kuzdott tegnap es a Dávid feladata lopikula volt ahoz képest, viszont az nem kifejezetten volt egyenrangu feladat!!! Nem orulok ennek sosem volt szinpatikus ez a srác..."

"Ez a végjáték mérhetetlenül felháborítóan igazságtalan volt, már a második elődöntőtől kezdve. Vajon miért kedveztek Dávidnak, hogy neki azt nem kellett végigcsinálni? Az egész műsor alatt nem volt olyan nehéz feladat mint amit a 3 elődöntős megnyert magának. Az a 3 ember szívott mint a torkosborz, a sunyi Dávid meg röhögött a markába. Az, meg hogy 40 napi küzdelem után a 20 millió sorsát néhány sértett kiszavazott, mint Vera és társai, döntötte el, az meg végképp egy agyrém. A szavazások titkosak voltak, milyen jogon kért számon itt bárki - főleg ilyen primitív stílusban - bármit! Vajon a két döntős között meg miért nem akkor volt egy korrekt párbaj, amikor kiderült a tényleges szavazategyenlőség? Az, hogy már tudták előre, de el akarták kerülni, és ezért az egyik versenyzőt hátráltatták emiatt, nagyon nem volt fair! Előbb kellett volna gondolkodni, hogy ember nem fogja kirakni a nyolc hasábot, nem útközben szabályt változtatni. Ha eleve 6 lett volna, Fanni simán megnyeri, hiszen egyszer már kirakta a hat hasábot! Megint nem az nyert, aki megérdemelte volna, ahogy tavaly sem. Nem értem miért ezt a sunyi, hazug alakot akarták kihozni győztesnek mindenképp, mert ez manipulált győzelem lett az egyértelmű."