Sztárban sztár vége Burai Krisztián kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 házibulijából is szállingóznak haza az emberek, minden vasárnap búcsúznunk kell egy versenyzőtől. Ezúttal Burai Krisztián távozott fájó szívvel.

Egyre fogyatkoznak a Sztárban Sztár versenyzői, de azért még nincs ok az aggodalomra, sok tehetséges ember maradt, akik feltüzelhetik a vasárnapi házibuli hangulatát. Mindannyian megtesznek mindent azért, hogy a legjobban teljesítsék a heti feladatot, de valakinek távoznia kell. Ezúttal Burai Krisztiánnak kellett búcsúznia a szórakoztató műsortól, számára véget ért a buli.

Ezt a táncoslányt szereti Fehérvári Gábor Alfréd - már három éve együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-ezt-a-tancoslanyt-szereti-fehervari-gabor-alfred-mar-harom-eve-egyutt-vannak.htmlTáncoslányt szeret Fehérvári Gábor Alfréd, a Sztárban sztár jóképű énekese. A hír még 2016-ban röppent fel, hogy Freddie és Samai Dóra együtt vannak, ám azóta semmit sem lehetett hallani az énekes magánéletéről. Freddi nagyon zárkózott, holott imádják a nők.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Cintike a szájával elégítette ki Kriszt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181112-valovilag-9-cintike-a-szajaval-elegitette-ki-kriszt-18.htmlVV Cinti és VV Krisztián ismét egymás mellett kötöttek ki az ágyban.TV + SztárokOrigoEltiltották az X-Faktor-győzelem után Szikora Róberttől Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-eltiltottak-az-xfaktor-gyozelem-utan-szikora-robert-mentortol-toth-andit.htmlAmikor Tóth Andi megnyerte az X-Faktort, mentora, Szikora Róbert szerette volna egyengetni a karrierjét, de erre mégsem nyílt lehetősége. TV + SztárokOrigo17 évvel ezelőtt így kosarazta ki Rubint Réka Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-17-evvel-ezelott-igy-kosarazta-ki-rubint-reka-schobert-norbit.htmlHatalmas virágcsokrot kapott Rubint Réka a névnapján Schobert Norbitól. A fitneszmami a köszöntés apropóján az Instagram-oldalán elmesélte, miként jöttek össze 17 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Gáspár Evelin Jennifer Lopezéhez hasonlító frizurát csináltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-gaspar-evelin-jennifer-lopezehez-hasonlito-frizurat-csinaltatottt.htmlJennifer Lopez egy igazi popikon, nem véletlen, hogy a világon nők milliói szeretnének hozzá hasonlítani. Így van ezzel Gáspár Evelin is, aki az övéhez hasonló frizurát csináltatott magának. TV + SztárokOrigoMegmutatta terhespocakját Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20181111-megmutatta-terhespocakjat-kiss-ramona-xfaktor.htmlKiss Ramóna az X-faktor-beli fejleményekről kérdezte rajongóit, de ők inkább a műsorvezető pocakjára koncentráltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.