A pályán esett össze és halt meg a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás

meccs halál focista pálya Sipőcz Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pályán esett össze a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás. Hiába küzdöttek az életéért, sajnos nem tudták megmenteni. 

A Lébény elleni megyei bajnoki meccsen esett össze a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás. Menyasszonya a pálya széléről figyelte a jelenetet. A mentők nagyon hamar megérkeztek, sikerült újraéleszteni a férfit, de ismét összeomlott a szervezete. Hiába tették be a mentőautóba, nem tudtak vele elindulni, mert ismét újra kellett éleszteni. Negyven-ötven percig küzdöttek az életéért, de már nem tudták visszahozni.

Menyasszonya végignézte a 28 éves focista halálát Forrás: Thinkstock

A focista jövő nyáron házasodott volna. „

jövőre mondták volna ki a boldogító igent, már a családalapítást tervezték.

Blikknek

Kristin Gee orvos fotóval hívta fel a figyelmet az amerikai fegyveres támadásokrahttp://www.life.hu/news/20181112-kristin-gee-orvos-fotoval-hivta-fel-a-figyelmet-az-amerikai-fegyveres-tamadasokra.htmlVéráztatta ruhájának fotóját osztotta meg egy amerikai orvos: ezzel akarja felhívni a figyelmet a fegyveres erőszakra és a fegyvertartás szigorításának fontosságára. News--Manhattan háromszorosa az a jéghegy, amely elszakadt Antarktikától (videó)http://www.life.hu/news/20181112-manhattan-haromszorosa-az-a-jeghegy-mely-elszakadt-antarktikatol-video.htmlA NASA fedezte fel, hogy nemrégiben hatalmas jéghegy szakadt el Antarktikától. A jéghegy háromszorosa New York egyik városrészének, Manhattannek. News--Elfogták a nőt, aki tűket szurkált több ausztrál boltban az eprekbehttp://www.life.hu/news/20181112-elfogtak-a-not-aki-tuket-szurkalt-egy-ausztral-boltban-az-eprekbe.htmlBíróság elé állítanak Ausztráliában egy ötvenéves nőt, miután a rendőrség hétfőn megvádolta azzal, hogy tűket szúrt a boltokban eladásra szánt eperbe: a "gyümölcsterrorizmusként" elhíresült esetek nagy riadalmat keltettek, és jelentős károkat okoztak az ausztrál gyümölcstermesztő ágazatnak.News--Meghalt egy ember a Keleti pályaudvarnál Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181111-meghalt-egy-ember-a-keleti-palyaudvarnal-budapesten-vasarnap.htmlVasárnap délután rendőrautók, valamint egy mentő érkezett a Keleti pályaudvar elé, majd egy paravánnal elkerítették a főbejárat előtti tér egy részét: egy ember életét vesztette. News--Videoklip készül egy, Michael Schumacherről szóló dalból: a bevételt az alapítvány kapjahttp://www.life.hu/news/20181111-videoklip-keszul-egy-a-michael-scumacherrol-szolo-dalbol-a-bevetelt-az-alapitvany-kapja.htmlAz öt éve súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről 2014 elején dalt írt egy német énekes, Sascha Herchenbach, most pedig a Born to Fight (Harcra született) című szám videóklipje is elkészülhet Schumi 50. születésnapjára. A klipből származó bevételeket a Schumacher család alapítványának utalják majd át. News--Meghalt a 18 éves magyar vlogger, HackerB1http://www.life.hu/news/20181111-meghalt-a-18-eves-magyar-vlogger-hackerb1.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el a 18 éves vlogger, a barátai szerint agyvérzést kapott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.