A pályán esett össze a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás. Hiába küzdöttek az életéért, sajnos nem tudták megmenteni. 

A Lébény elleni megyei bajnoki meccsen esett össze a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás. Menyasszonya a pálya széléről figyelte a jelenetet. A mentők nagyon hamar megérkeztek, sikerült  újraéleszteni a férfit, de ismét összeomlott a szervezete. Hiába tették be a mentőautóba, nem tudtak vele elindulni, mert ismét újra kellett éleszteni. Negyven-ötven percig küzdöttek az életéért, de már nem tudták visszahozni.

Menyasszonya végignézte a 28 éves focista halálátForrás: Thinkstock

A focista jövő nyáron házasodott volna. „Bennünket is lesújtott Tamás halálának a híre, hiszen soha semmilyen probléma nem volt az egészségével. Felfoghatatlan, hogy egy huszonnyolc éves fiatalemberrel ilyen szörnyűség történhet. A menyasszonyával egy évvel ezelőtt vásárolta meg álmai otthonát, egy közös családi házat. Amellett, hogy jövőre mondták volna ki a boldogító igent, már a családalapítást tervezték. Csendes, mosolygós, tisztelettudó és végtelenül segítőkész ember volt, mindenben számíthattam rá” – mondta a Blikknek Takács Lajos, a Répcementi SE elnöke.