Súlyos rendellenességekkel küzdött, ezért el kellett volna altatni Murray-t, a kutyát, akit Puerto Ricóban mentettek meg. Az orvosa azonban úgy döntött, mindent megtesz érte. A különös kinézetű eb ma már Massachusettsben él új gazdáival. 

Puerto Ricóban mentették meg Murray-t, a kutyát, akit két testvérével együtt dobtak ki az utcára. Egy olyan vírus támadta meg, amely a légzőszerveket és az idegrendszert befolyásolja. Két testvére sajnos nem élte túl, ám Murray a Sato Projektnek köszönhetően megmenekült - írja a Mirror

Őt is el kellett volna altatni, ám az állatorvos úgy döntött, küzd az életéért. Murray szervezete is ugyanilyen elánnal küzdött, és bár nem úgy néz ki, mint más társai, mégis szeretetre méltó. Végül Massachusettsben fogadták örökbe. Gazdája, Mackenzie Gallant azt mondja, már elképzelhetetlen az élete Murray nélkül. "A furcsasága még különlegesebbé teszi őt" - mondta. A kutyus fülei nem a szokásos helyükön vannak, a koponyája is kissé deformálódott, fogai pedig nincsenek, így a nyelve is kilóg a szájából. 

Gallant is elárulta: Murray nagyon boldog kis eb, hálás a gondoskodásért, és vidáman csóválja a farkát. Úgy döntött, egy Instagram-oldalt is létrehoz számára, hogy népszerűsítse a Sato Projekt munkáját, valamint azért, hogy felhívja a figyelmet az állatok védelmére.