Különös békét jósol a jövőre az időutazó tinédzser

ember időutazás béke időutazó földönkívüli robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gimnáziumból hívták titkos küldetésre Miát, aki azt állítja, 2600-ba kellett utaznia az időben. Elképesztő dolgokat látott. 

Akár egy tinirajzfilm is kezdődhetne így: Miát, az átlagos iskolás lányt az igazgatói irodába hívatják, ahol egy öltönyös férfi vár rá. Titkos küldetésre kell indulnia, ám nem egy távoli országba, hanem egy távoli jövőbe - írja a Daily Star.

Mia 2600-ba utazott, ahol állítása szerint elképesztő dolgokat tapasztalt. Az eget vörösnek látta, amelyről megtudta, hogy a globális felmelegedéstől van. "Láttam robotokat, földönkívülieket és embereket, akik együtt éltek békében" - mondta a fiatal lány. Állítása szerint az épületek is rendkívül magasak voltak.

"Beszéltem az emberekkel, és elmondták, hogy megváltozott a világ" - mesélte a réveteg Mia, aki azt is látni vélte, hogy chipet ültetnek az emberekbe.

Békében élhetünk a robotokkal és a földönkívüliekkel Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.