VV Radics úgy döntött, hogy VV Erát viszi párbajra

Villa ValóVilág 9 párbaj VV Radics VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9. szériája elérkezett az első kihívásához. Mivel a villalakók úgy döntöttek, hogy Radicsot küldik párbajra, most neki kellett kihívottat választania. A döntésével mindenkit meglepett. 

Már távozott az első játékos a villából VV Cintike személyében, aki hiába szexelt már az első néhány napban, a nézők mégsem akarták tovább látni a képernyőn. Pár nappal ezelőtt pedig VV Radicsot küldték a ValóVilág 9. szériájának játékosai párbajra. Radicsnak most azt kellett eldöntenie, hogy ki az, akit kihív maga ellen.

Az utóbbi napokban azt hangoztatta, hogy Rolit vinné ki párbajra, de amikor megkapta a kendőt, még Hunor neve is szóba került. Most azonban a hosszas fejtegetés után az adásban Era nevét mondta ki. Így az első párbajt VV Radics és VV Era vívja majd.

Szívmelengető köszöntőt mondott II. Erzsébet Károly születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-szivmelengeto-koszontot-mondott-ii-erzsebet-karoly-szuletesnapjan.htmlII. Erzsébet egy szívmelengető köszöntőt mondott a Károly herceg születésnapja alkalmából tartott vacsorán. TV + Sztárok--Nótár Mary új klippel tért vissza a nyilvánosság eléhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-notar-mary-uj-klippel-tert-vissza-a-nyilvanossag-ele.htmlNótár Mary két év után visszatért: új klipet készített az énkesnő. TV + Sztárok--Hujber Feri visszatért Magyarországra: a földön üllve fotózták lehttp://www.life.hu/sztarok/20181115-hujber-feri-visszatert-magyarorszagra-a-foldon-ullve-fotoztak-le.htmlHujber Ferenc hazatért, vagy legalábbis hazalátogatott Kanadából, de nem épp a legjobb állapotban érkezett meg: a cipője is lyukas volt. TV + Sztárok--Durván egymásnak esett VV Zsuzsu és Erahttp://www.life.hu/sztarok/20181115-durvan-egymasnak-esett-vv-zsuzsu-es-era.htmlAlpári stílusban veszett össze a ValóVilágban Zsuzsu és Era. TV + SztárokOrigoKároly herceg Diana előtt egy másik nő kezét kérte meg: kosarat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-karoly-herceg-diana-elott-egy-masik-no-kezet-kerte-meg-kosarat-kapott.htmlSzövevényes szerelmi élete volt Károlynak már Dianával és Kamillával is, ám most kiderült, hogy előttük is volt egy nő, akit a herceg feleségül akart venni. TV + Sztárok--Késsel-villával eszi a banánt II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-kessel-villaval-eszi-a-banant-ii-erzsebet-kiralyno.htmlA palota egykori séfje elárulta, II. Erzsébet királynő még a banánt is késsel-villával eszi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.