Király Viktor és szerelme boldog párkapcsolatban élnek, ám ez nem minden rajongónak tetszik.

Király Viktor többször esett már rajongók áldozatává: volt, amikor egy őrült nő a lakásáig követte, és a visszautasítás után betörte az énekes autójának minden ablakát.

Ezúttal azonban kedvesét, Virág Anitát szemelte ki egy féltékeny rajongó: megfenyegette, hogy ha elíséri Viktort közelgő koncertjére, akkor komolyan megbánhatja.

Király Viktor és Virág AnitaForrás: TV2

„Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel. Szerződésben kötöttem ki mindig is, hogy a koncertjeimen a színpad mellett és az ajtónál is legyen egy-egy biztonsági őr. Ha fenyegető üzeneteket kapok, akkor pedig odafigyelek, hogy kettővel több biztonsági ember legyen a környéken. Anita, ha velem tart, én vigyázok rá, ha színpadon vagyok, akkor pedig a magyar kick-box bajnok barátom, aki egyben a sofőröm is” – mesélte a Borsnak az énekes.