Vastag Csaba az elhunyt zenésznek, Orbán Józsefnek üzent

halál köszönet Vastag Csaba üzenet Orbán József tisztelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba lassan két évtizede van a zenei pályán, és szűk tíz éve már annak, hogy az egyik hazai tehetségkutatóban meghódította az egész országot. Azóta számos slágerrel büszkélkedhet, de most éppen egyik „új gyermekét” dédelgeti – többek között erről is vall most, továbbá azt is megtudhatjuk, mit üzenne egy nemrégiben elhunyt magyar zenészlegendának, aki valóságos bálványa volt.

A veszprémi énekest az egész ország a szívébe zárta annak idején. Számos sikerrel büszkélkedhet, az önálló slágereken és lemezeken át a telt házas bulikig és koncertekig. Persze ezekért gőzerővel hajt, és sosem hajlandó levenni a lábát a gázpedálról. Nemrégiben például ismét előrukkolt egy fülbemászó melódiával. „Kifejezetten kedvencem ez a szám. Bátorság a címe. Nem arról szól, hogy én vagyok bátor, hanem másokról, akik bátrak voltak, lesznek, vagy már most is azok. Nagyon jó az üzenete is. Ezt a dalt már hamarabb elkezdtük játszani koncerteken. Olyan számomra, mint egy új gyerek. Nevelgetjük, szépítgetjük és úgy látom, hogy meg fogja találni az útját” – árulja el Csaba a Sláger TV Híradójában ma este.

Vastag Csaba Orbán Józsefnek üzent Forrás: Sláger TV

Sokan nem gondolták volna, de Csaba szívéhez nagyon közel áll egy nemrégiben elhunyt magyar legenda, aki óriási hatást gyakorolt rá. A Híradó házigazdája, Bencze Attila kérdése nyomán most végre megtudhatjuk, hogy ki az illető, illetve hogy mit üzenne neki.

„Sajnos most már elég sok mindenkinek lehetne, de én Orbán Józsinak üzennék. Nagyon köszönöm neki, hogy volt, van és hogy örök a munkássága. Gyerekkoromtól kezdve figyelemmel kísértem a zenekarját, és mint sok más kiskorú gyereknek, nekem is komoly indíttatást adtak a dalai. Személyesen is jól ismertük egymást, nagyon sokat találkoztunk, többször az éjszakai szórakozóhelyeken is vicces szituációk részesei voltunk. Neki üzenném azt, hogy köszönöm szépen” – mondja meghatódva az énekes.

47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-47-eves-koraban-elhunyt-p-diddy-harom-gyermekenek-edesanyja-kim-porter.html47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porter. TV + Sztárok--ValóVilág 9: szexi szelfiket készítettek a villalakók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-szexi-szelfiket-keszitettek-a-villalakok.htmlA villalakók a tükör előtt pózoltak, hogy a lehető legszexibb fotók készülhessenek róluk. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: elcsattant az első leszbicsók VV Vivi és VV Ginu között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-elcsattant-az-elso-leszbicsok-vv-vivi-es-vv-ginu.htmlVV Vivi és VV Ginu tudják, hogyan kell reflektorfénybe kerülni: ők az elsők, akik leszbicsókot váltottak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg szétszakította VV Zsuzsu bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-vv-greg-szetszakitotta-vv-zsuzsu-bugyijat.htmlVV Greg és VV Zsuzsu önfeledten játszottak a villában, de az őrült száguldozásnak meglepő eredménye lett: szétszakadt a lány bugyija. TV + SztárokOrigoHazai zenészekre is voksolhattak az idei MTV EMA-díj-átadón: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hazai-zeneszekre-is-voksolhattak-az-idei-mtv-ema-dijatadon-video.htmlHazai előadók is végigsétáltak az MTV EMA vörös szőnyegén. TV + Sztárok--Hosszú Katinka énekléssel ünnepelte a szingapúri sikereit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hosszu-katinka-eneklessel-unnepelte-szingapuri-sikereit-video.htmlNagyon jól teljesített a szingapúri világkupán Hosszú Katinka, aki az utolsó napon 200 méter pillangón aranyérmet, 100 méter vegyesen pedig ezüstérmet nyert. Nem is csoda, hogy dalra fakadt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.