Várkonyi Andreával való szakítása után a munkáját is elveszítheti Bochkor Gábor

Music Fm Várkonyi Andrea állás Bochkor Gábor megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. 

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea néhány hónappal ezelőtt szakított egymással. Különválásukat úgy intézik, hogy közös gyermeküknek az a legjobb legyen.

Ám a rádiós műsorvezetőnek most újabb nehézséggel kell szembenéznie. A Bors cikke szerint ugyanis két hónapon belül elhallgat a Music FM, ahol Bochkor is dolgozik. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződésüket szabálysértésekre hivatkozva.

Bochkor Gábor nem kívánt nyilatkozni a munkahelye megszűnéséről Forrás: ATV

A Bors megkereste Bochkort, hogy megkérdezze, hogyan érintik a történtek, hiszen sejthető, hogy a bevétele nagy részét a rádióban futó, Önindító című műsor termeli, ám nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Az ATV-n azonban továbbra is látható majd a műsora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.