Dr. Brodmann Péter türelmetlenül várja a bíróság visszajelzését VV Fanni elrablója ügyében. A véres kötélen ugyanis nem találták meg a férfi DNS-ét, így az ügyből való kizárása mára nem indokolt. Már hetekkel ezelőtt kérelmezte, hogy helyezzék vissza a védőszerepbe. 

A Bors a luxuslakóparki kamerafelvételről is faggatta dr. Brodmannt, a Blikk legfrissebb információja szerint ugyanis a szalagon jól látszik, hogy B. László Fanni eltűnésének másnapján visszamegy a lány otthonához, és a lakásában időz. Az ügyvéd így magyarázza ezt: 

"Nem volt a lakásában, de valóban visszament másnap a lakóparkba, be is ment a lépcsőházba, majd pár perc múlva távozott. B. Erikával - Fanni barátnőjével - volt ott megbeszélt találkozója, azért, hogy megtudja, az előző napi rosszullét után hogy van a lány. Fél órával előbb ért oda, így gondolt egyet, felment, bekopogott, de mivel nem nyitottak ajtót, kijött, majd B. Erikával kávézni indult" – árulta el a lapnak az ügyvéd, aki nyomok hiányában unokaöccse mielőbbi szabadlábra helyezésében bízik.

Forrás: --