Kozso új albummal tér vissza

Forrás: Facebook - Ámokfutók -
album dal visszatérés Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örülnek a rajongók: új albummal tér vissza Kozso és az Ámokfutók.

Nehéz időszak áll Kozso háta mögött: évekkel ezelőtt agyvérzést kapott, és annak ellenére, hogy azóta teljesen felépült, a lábadozás nagyon sokáig tartott. Épp ezért most hatalmas meglepetést okozott rajongóinak, ugyanis bejelentette visszatérését.

A Blikk azt írja, az Ámokfutók új, jubileumi albummal jelentkezik, amely már a héten megjelenik. A lemez címe "25", és az első dalához már klipet is forgattak.

Kozso új albummal lepi meg rajongóit Forrás: Facebook - Ámokfutók
Így gömbölyödik Lilu pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-gombolyodik-lilu-pocakja.html42 évesen vár újra babát Lilu. A műsorvezető várandósan is nagyon dögös. TV + Sztárok--Aprócska fehérneműben pózol fotóin a szexi celeb, Vivi Castrillonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-aprocska-fehernemuben-pozol-fotoin-a-szexi-celeb-vivi-castrillon.htmlAz év playmate-je is volt már Vivi Castrillon, aki gömbölyű idomaival hódítja meg a férfiakat. TV + Sztárok--Radics miatt hisztériázott részegen a ValóVilág 9 villájában Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-radics-miatt-hiszteriazott-reszegen-a-valovilag-9-villajaban-vivien.htmlA ValóVilág 9. szériájának első párbaján Radicsnak kellett elhagynia a villát, aki nem sokkal korábban ágyba vitte Vivient. A lány olyannyira kiborult a férfi kiesésétől, hogy hisztériázó részegre itta magát. TV + Sztárok--Ennyit keresett 2018-ban Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ennyit-keresett-2018ban-fucsovics-marton.htmlFucsovics Márton elképesztő évet zárt, 2018-ban többet keresett, mint a 10 eddigi aktív évében összesen. TV + Sztárok--Farkas Alexa már A címlaplányban is szerepelt, szexi képek készültek rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181121-farkas-alexa-mar-a-cimlaplanyban-is-szerepelt-szexi-kepek-keszultek-rola.htmlJelenleg a Csak show és más semmi című műsorban láthatjuk Koholák Alexát, ám sokan úgy emlékeznek, hogy az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban láttuk először a képernyőn. Ám már A címlaplányban is szerepelt még 2013-ban. TV + SztárokOrigoKovács Patrícia és Ábel Anita nekimentek Orosz Barbarának a szőrmeviselés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-kovacs-patricia-es-abel-anita-nekimentek-orosz-barbaranak-a-szormeviseles-miatt.htmlAz állati szőrme viselése volt a téma a NőComment műsorában, ahol Orosz Barbara is szóba került. A műsorvezető köztudottan szereti a szőrmét. Kovács Patrícia pedig elmesélte Ábel Anitának, hogy már volt köztük konfliktus emiatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.