Balázs Klári elárulta, abban az esetben, ha majd örökre lehunyja a szemét, szeretné, ha a szerveit megkapnák azok, akik transzplantációra várnak.

Bár jó egészségnek örvend és remek formában van, Balázs Klári nem tagadja, néha gondol az elmúlásra. A hot! magazinnak most elárulta, ha eljön az idő, szeretne méltósággal távozni, szerveit pedig felajánlaná olyanoknak, akik transzplantációra várnak.

Úgy érzem, nagyon nemes döntés, ha az ember felajánlja a szerveit, miután neki már nincs szüksége rájuk. Ha úgy hozza a sors, hogy hirtelen kell távoznunk, a szerveink viszont egészségesek, több embernek is meg tudjuk menteni az életét. Ha pedig ezzel segíthetek, én is megteszem” – magyarázta a lapnak.

Balázs Klári kifejtette, mindig igyekezett egészséges életmódot folytatni, szervezete megkímélt állapotban van, ezért a szervei is jól működnek.

Soha nem dohányoztam, így a tüdőm például tökéletes állapotú. A szívem is nagyon jól működik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a többórás koncerteket óriási lendülettel éneklem végig Gyurival együtt. Arról nem is beszélve, hogy alkoholt egyáltalán nem iszom, így a májam és a veséim is jól szolgálnak.”