A budapesti III. kerületben lett gyilkosság áldozata egy 56 éves óvónő, agyonlőtték. Közelről érte a 3-4 lövés, esélye sem volt a túlélésre. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, fiát sokkos állapotban szállították kórházba.

Lövéseket halottak szerdán, vagyis november 21-én reggel a budapesti III. kerületi Virág utca lakói, a járókelők pedig egy nőt láttak a földön feküdni. Rögtön értesítették a hatóságokat, a mentőszolgálat a rendőrökkel együtt érkezett a helyszínre. A nő éppen munkába igyekezett, habár a gyilkosság egy óvoda előtt történt, ő nem ott, hanem egy másik kerületben dolgozott óvónőként. A házaspár nemrég költözött a környékre, velük élt felnőtt fiuk és menyük is.

Óvónő volt a békásmegyeri áldozatForrás: Shutterstock

Az életét sajnos nem tudták megmenteni, 3-4 lövés is érte, ráadásul a Bors információi szerint közelről. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, a fiát sokkos állapotban kellett kórházba szállítani. A tettest a térfigyelő kamerák segítségével találták meg, látható volt, hogy egy fehér autóval menekült el a helyszínről. Még akkor is a kocsiban ült, amikor a rendőrök rábukkantak, kezében fegyvert tartott és bódult állapotban volt. A 67 éves L. József budapesti lakos állítólag már a helyszínen bevallotta tettét, amit korábbi személyes sérelmekkel indokolt.