Zsuzsu féltve őrizte személyes tárgyait, ahogy az összes villalakó, valahogy mégis nyoma veszett a legféltettebb kincseinek. Meggyőződése, hogy valaki szándékosan tűntette el a dolgait, ebből pedig hatalmas vita kerekedett. 

Mivel a villában viszonylag kevés magánszféra jut a villalakóknak, ezért a ruháikat, személyes tárgyukat mindenki igyekszik a legnagyobb becsben tartani. Akárcsak a szuperképességeket igazoló kártyát. Így van ezzel Zsuzsu is, aki 'Rend a lelke mindennek!' alapon mindig ugyanott tartja féltett kincseit. Most azonban rejtélyes módon nyoma veszett mindezeknek és Zsuzsu hiába túrt a szekrénye legmélyére, nem kerültek elő szeretett dolgai.

VV Zsuzsu mindent felkutatott személyes tárgyaiértForrás: RTL Klub

"Nem hiszem el, mindig ide szoktam tenni, itt tartom. Biztos vagyok benne, hogy én nem mozdítottam el, ezt valaki elvette innen" - fakadt ki Zsuzsu, aki egy darabig próbált higgadt maradni, ám mikor Roli is bekapcsolódott a keresésbe, elszabadultak az indulatok. Zsuzsu nem adta fel szeretett tárgyai keresését, a teljes villát tűvé tette, hogy a rejtély végére járjon. Hogy végül kik kerültek még fel a gyanúsítottak listájára és előkerültek-e Zsuzsu cuccai, az a ma esti összefoglalóból derül ki.