ValóVilág 9: VV Zsuzsunak eltűntek a legféltettebb kincsei a villában

valóvilág eltűnt VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsu féltve őrizte személyes tárgyait, ahogy az összes villalakó, valahogy mégis nyoma veszett a legféltettebb kincseinek. Meggyőződése, hogy valaki szándékosan tűntette el a dolgait, ebből pedig hatalmas vita kerekedett. 

Mivel a villában viszonylag kevés magánszféra jut a villalakóknak, ezért a ruháikat, személyes tárgyukat mindenki igyekszik a legnagyobb becsben tartani. Akárcsak a szuperképességeket igazoló kártyát. Így van ezzel Zsuzsu is, aki 'Rend a lelke mindennek!' alapon mindig ugyanott tartja féltett kincseit. Most azonban rejtélyes módon nyoma veszett mindezeknek és Zsuzsu hiába túrt a szekrénye legmélyére, nem kerültek elő szeretett dolgai.

VV Zsuzsu mindent felkutatott személyes tárgyaiért Forrás: RTL Klub

"Nem hiszem el, mindig ide szoktam tenni, itt tartom. Biztos vagyok benne, hogy én nem mozdítottam el, ezt valaki elvette innen" - fakadt ki Zsuzsu, aki egy darabig próbált higgadt maradni, ám mikor Roli is bekapcsolódott a keresésbe, elszabadultak az indulatok. Zsuzsu nem adta fel szeretett tárgyai keresését, a teljes villát tűvé tette, hogy a rejtély végére járjon. Hogy végül kik kerültek még fel a gyanúsítottak listájára és előkerültek-e Zsuzsu cuccai, az a ma esti összefoglalóból derül ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.