ValóVilág9: VV Zsuzsu és VV Csoki durván egymásnak estek: videó

balhé ValóVilág 9 VV Csoki veszekedés VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban kiéleződnek a viták a luxusbörtönben: ezúttal Csoki és Zsuzsu estek egymásnak.

Egy ártatlan kérés miatt durvult el egy vita Zsuzsu és Csoki között. A villa csődöre megkérte a lányt, hogy menjen ki az udvarra, mert bejelentenivalójuk van. Zsu kiabálva válaszolt, ezután pedig elszabadult a pokol.

Liptai Claudia a saját főnöke akar lenni: új karrierre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-liptai-claudia-a-sajat-fonoke-akar-lenni-uj-karrierre-vagyik.htmlLiptai Claudia évtizedek óta a televíziók képernyőjén szerepel és mint mondja, számára a színház és a tévé szerelem. Ám azt érzi, váltania kell....TV + SztárokOrigoSztárok, akik 50 éves koruk előtt lettek nagyszülők: Jim Carrey-től Whoopi Goldbergighttp://www.life.hu/sztarok/20181121-sztarok-akik-50-eves-koruk-elott-lettek-nagyszulok-jim-carrey-whoopi-goldberg.htmlManapság már az sem ritka, hogy valaki 50 éves kora körül szüli meg az első gyerekét, míg más sztárok akkorra már az unokájukat tologatják. Íme, azok a hírességek, akik még 50 éves koruk előtt nagyszülők lettek. Whoopi Goldberg például már 34 évesen nagymama lett, és 59 évesen dédnagymama. TV + SztárokOrigoÍme Baukó Éva randitippjeihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ime-bauko-eva-randitippjei.htmlA sikeres randizás és udvarlás titkaiba akarta beavatni a fiatalokat Baukó Éva, a BeleValó Világ műsorvezetője. Többször a kamerába ordította, hogy "Ne hazudj!", talán ez lehet a legfőbb szabály. TV + SztárokOrigoÍgy gömbölyödik Lilu pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-igy-gombolyodik-lilu-pocakja.html42 évesen vár újra babát Lilu. A műsorvezető várandósan is nagyon dögös. TV + Sztárok--Kovács Patrícia és Ábel Anita nekiment Orosz Barbarának a szőrmeviselés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-kovacs-patricia-es-abel-anita-nekimentek-orosz-barbaranak-a-szormeviseles-miatt.htmlAz állati szőrme viselése volt a téma a NőComment műsorában, ahol Orosz Barbara is szóba került. A műsorvezető köztudottan szereti a szőrmét. Kovács Patrícia pedig elmesélte Ábel Anitának, hogy már volt köztük konfliktus emiatt. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre, kiderült, holhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-demcsak-zsuzsa-visszater-a-kepernyore-kiderult-hol.htmlVisszavonult a nyilvánosságtól Demcsák Zsuzsa, eredeti szakmájában helyezkedett el, ám most egy estére visszatér a képernyőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.