Kovács Dóri és Király Peti összeszólalkoztak a Konyhafőnök VIP-ben

Forrás: RTL Klub -
vita Kovács Dóri exek Konyhafőnök VIP Király Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megfagyott a levegő a Konyhafőnök VIP stúdiójában, miután Király Peti és Kovács Dóri összeszólalkoztak: az egykori szerelmesek nem bírják egymás mellett beszólások nélkül. 

Király Peti és Kovács Dóri a Konyhafőnök VIP-ben versenyeznek egymás ellen, de köztük azért jóval nagyobb a feszültség, mint a többi versenyző között, hiszen egykor egy párt alkottak. Egy darabig jól bírták a megpróbáltatásokat, és az egymásnak tett epés megjegyzéseket is, de végül Kovács Dórinál elszakadt a cérna. Dóri hátrányt kapott Petitől: rengeteg hagymát kellett megpucolnia, miközben a többiek a séfet figyelték. Eközben persze ment az adok-kapok kettejük között.

Kovács Dóri és Király Peti nem bírják beszólások nélkül Forrás: RTL Klub

Dóri már fájlalta a kezét, mire a séfek felajánlották, hogy Peti átveheti a feladat maradékát, amire persze a celeb nem vállalkozott. „Már a Nyerő párosban is tudtuk, hogy mindent én csinálok" – utalt Dóri ezzel az RTL Klub tavalyi sztárvetélkedőjére, amelyben még egy párként szerepeltek. Kabát Peti pedig bőszen helyeselt, hiszen ő szintén szereplő volt abban a műsorban is Dóriékkal. Király Peti azonban nagyon megsértődött. „Hogy micsoda? Mindent te csinálsz? Akkor meghaltunk volna, életem!" – mondta Peti, ettől pedig érezhetően kellemetlen lett a hangulat az egész stúdióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.