Megfagyott a levegő a Konyhafőnök VIP stúdiójában, miután Király Peti és Kovács Dóri összeszólalkoztak: az egykori szerelmesek nem bírják egymás mellett beszólások nélkül. 

Király Peti és Kovács Dóri a Konyhafőnök VIP-ben versenyeznek egymás ellen, de köztük azért jóval nagyobb a feszültség, mint a többi versenyző között, hiszen egykor egy párt alkottak. Egy darabig jól bírták a megpróbáltatásokat, és az egymásnak tett epés megjegyzéseket is, de végül Kovács Dórinál elszakadt a cérna. Dóri hátrányt kapott Petitől: rengeteg hagymát kellett megpucolnia, miközben a többiek a séfet figyelték. Eközben persze ment az adok-kapok kettejük között.

Kovács Dóri és Király Peti nem bírják beszólások nélkülForrás: RTL Klub

Dóri már fájlalta a kezét, mire a séfek felajánlották, hogy Peti átveheti a feladat maradékát, amire persze a celeb nem vállalkozott. „Már a Nyerő párosban is tudtuk, hogy mindent én csinálok" – utalt Dóri ezzel az RTL Klub tavalyi sztárvetélkedőjére, amelyben még egy párként szerepeltek. Kabát Peti pedig bőszen helyeselt, hiszen ő szintén szereplő volt abban a műsorban is Dóriékkal. Király Peti azonban nagyon megsértődött. „Hogy micsoda? Mindent te csinálsz? Akkor meghaltunk volna, életem!" – mondta Peti, ettől pedig érezhetően kellemetlen lett a hangulat az egész stúdióban.