Tatár Csilla eddig nem sokszor beszélt a válásáról, de most őszintén elmondta, miken ment keresztül abban az időszakban. Kiderült, ő nem élte meg kudarcként. 

Tatár Csilla és Gönczi Gábor már évek óta nem alkotnak egy párt, azóta mindketten rátaláltak az igazira, válásuk azonban akkor mindenkit meglepett. Tatár Csilla Palya Beának beszélt őszintén életének arról az időszakáról. Elárulta, ő nem élte meg kudarcként a válást, hiszen viszonylag hamar rátalált a második férjére, akibe nagyon szerelemes lett.

Tatár Csilla a válásáról vallottFotó: Hirling Bálint/Origo

„Van ilyen. Vannak nagyon szép dolgok az életedben, vannak mélypontok, nagy csúcsok, nagy mélységek, és ettől színes az életed. Aztán rájöttök, hogy ez mégsem az, és ezt el kell tudni engedni. Azt éltem volna meg kudarcként, ha ezt nem merem felvállalni, vagy beleragadok valamibe, amiről pontosan tudom, hogy nem oké" – mondta Csilla, szülei viszont nehezen emésztették meg a dolgot. 

„Én nem teregettem ki a problémáimat senkinek, éppen ezért, amikor felhívtam az apukámat, és elmondtam neki, kis túlzással, hogy apa, elköltözöm, válok, apa, terhes vagyok, férjhez megyek, ebbe ő eléggé, kicsit így megroggyant szegény. Nekik nehéz volt, mert nem értették. Láttak valamit, ami látszólag tök jó volt, és egyszer csak vége lett" – árulta el a műsorvezető. Hozzátette, szerinte nincs olyan válás, ami hangos szó nélkül zajlik. 

Borzasztó jó önismerettel kell rendelkezned ahhoz, hogy ezt végig tudd csinálni  úgy, hogy ne csak a sérelmeidet gyűrd meg ordibáld a világba, és gyűlöld a másikat, hanem hogy ki tudd mondani, és el tudd fogadni magadra vonatkozóan is, hogy mit szúrtál el" – árulta el Csilla, aki úgy érzi, nagyon sokat tanult a régi hibáiból.