Tatár Csilla a válásáról vallott Palya Beának

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
Gönczi Gábor válás Tatár Csilla Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla eddig nem sokszor beszélt a válásáról, de most őszintén elmondta, miken ment keresztül abban az időszakban. Kiderült, ő nem élte meg kudarcként. 

Tatár Csilla és Gönczi Gábor már évek óta nem alkotnak egy párt, azóta mindketten rátaláltak az igazira, válásuk azonban akkor mindenkit meglepett. Tatár Csilla Palya Beának beszélt őszintén életének arról az időszakáról. Elárulta, ő nem élte meg kudarcként a válást, hiszen viszonylag hamar rátalált a második férjére, akibe nagyon szerelemes lett.

Tatár Csilla a válásáról vallott Fotó: Hirling Bálint/Origo

Aztán rájöttök, hogy ez mégsem az, és ezt el kell tudni engedni.

„Én nem teregettem ki a problémáimat senkinek, éppen ezért, amikor felhívtam az apukámat, és elmondtam neki, kis túlzással, hogy apa, elköltözöm, válok, apa, terhes vagyok, férjhez megyek, ebbe ő eléggé, kicsit így megroggyant szegény. Nekik nehéz volt, mert nem értették. Láttak valamit, ami látszólag tök jó volt, és egyszer csak vége lett" – árulta el a műsorvezető. Hozzátette, szerinte nincs olyan válás, ami hangos szó nélkül zajlik.

Borzasztó jó önismerettel kell rendelkezned ahhoz, hogy ezt végig tudd csinálni

Radics Gigi: "Megtanultam szeretni a testemet"http://www.life.hu/sztarok/20181123-radics-gigi-megtanultam-szeretni-a-testemet.htmlRadics Gigi elárulta, végre eljutott odáig, hogy szereti a testét. Szexi fotózást is bevállal, ugyanakkor ügyel arra, hogy ne mutasson meg mindent. TV + Sztárok--Rubint Réka szerint nem szabad túlzásba esni a plasztikai beavatkozásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-rubint-reka-szerint-nem-szabad-tulzasba-esni-a-plasztikai-beavatkozasokkal.htmlRubint Réka nem veti meg a plasztikai beavatkozásokat, de a túlzásokat igen. Ő nem akar ránctalan, átoperált arcú nő lenni. TV + Sztárok--Válaszoltak hazánk híres vadászai Sebestyén Balázs kirohanásárahttp://www.life.hu/sztarok/20181123-valaszoltak-hazank-hires-vadaszai-sebestyen-balazs-kirohanasara.htmlSebestyén Balázs durván bírálta a vadászokat, miután kiderült, hogy a nagyvisnyói védett szürke farkast egy vadász lőhette ki. Keresetlen szavakkal illette őket, szerinte kevés kivétellel mind alkoholisták és kisebbségi komplexusosak. Hazánk híres vadászai, mint Bodrogi Gyula és Kemény Dénes reagáltak a műsorvezető durva szavaira. TV + SztárokOrigoKovács Dóri és Király Peti összeszólalkoztak a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-kovacs-dori-es-kiraly-peti-osszeszolalkoztak-a-konyhafonok-vip-ben.htmlMegfagyott a levegő a Konyhafőnök VIP stúdiójában, miután Király Peti és Kovács Dóri összeszólalkoztak: az egykori szerelmesek nem bírják egymás mellett beszólások nélkül. TV + SztárokOrigoBorbás Marcsi 50 éves: "Arra törekszem, hogy a lelkem jól érezze magát"http://www.life.hu/sztarok/20181123-borbas-marcsi-50-eves-arra-torekszem-inkabb-hogy-a-lelkem-jol-erezze-magat.htmlSokan szinte el sem hiszik, hogy idén az 50. születésnapját ünnepelte Borbás Marcsi. A tévés ma is nagyon csinos, és most azt is elárulta, hogyan tartja magát fiatalosan. TV + SztárokOrigoÍgy él most a Miss Balaton 2018 győztese, Tóth Lilla Hannahttp://www.life.hu/sztarok/20181123-igy-el-most-a-miss-balaton-2018-gyoztese-toth-lilla-hanna.htmlMint arról korábban már beszámoltunk, Tóth Lilla Hanna nyerte a Miss Balaton 2018-at. A Life.hu most egy rövid interjút készített vele arról, miként él most, hogyan alakul a karrierje és a szerelmi élete azóta, hogy a fejére került a korona. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.