Újra aktív Rékasi Károly zaklatója: most Tandi Flóra énekesnőt tartja rettegésben

Tandi Flóra zaklató Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő tartja rettegésben a magyar sztárvilágot: Rékasi után új áldozatot nézett ki magának, most egy magyar énekesnőt terrorizál – írja a Bors.

Nemrégiben ítélték két év felfüggesztettre azt a nőt, aki éveken keresztül zaklatta Peller Károlyt és Rékasi Károlyt. Folyton mocskolódott, többször megvárta őket a színház előtt, de olyan is volt, hogy bemászott Peller kertjébe. A nőt nem rettentette el a bírósági ítélet, most egy magyar énekensőre, Tandi Flórára szállt rá.

Tandi Flóra Forrás: ZSIGMOND LASZLO MARTON-HUNGARY/Laszlo.Zsigmond@Gmail.Com

„Évekkel ezelőtt sokáig üldözött a rajongásával, és minősíthetetlen stílusú leveleket küldött. Újra aktív, és megint elkezdett agresszív, mocskolódó kommentekkel támadni, így jobbnak láttam letiltani. De kiderült, több profilja van, így képtelen vagyok megállítani” – mondta a lapnak Flóra, aki fél, hogy a zaklató a tettlegességtől sem riad vissza.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.