X-Faktor: a Facebookon zúgolódnak a rajongók kedvenceik kiesése miatt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Ricky and the Flash Facebook Szekér Gergő X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Szekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailors távozott szombaton este az X-Faktor élő show-jából. Ez természetesen nem tetszett minden nézőnek, és a műsor Facebook-oldalán hangot is adtak ennek. Sokan arról írnak, hogy a régi szavazásos rendszer jobban tetszett nekik, mások a korábbi évadok „hangjait” sírják vissza. 

A kommentekből szemezgettünk:

„Nem tudom mit látnak sokan a 2 lányban... Sajnálom Gergőt nagyon! Egyébként nagyon nem tetszik nekem ez a rendszer... Régen volt jó amikor karácsonykor volt a döntő. Nekem ez a székes dolog sem jön be... Hiányoznak a párbajok.”

„Szerintem nem is igazságos. Mert aki utolsónak adja elő a dalt és leültetik tuti továbbjutó, míg a többieknek meg fel is kell állni, még egy szavazás stb.. a párbajok, párbajdalok nekem is hiányoznak...”

„Kár Gergőért, egy igazán tehetséges színfoltja volt a műsornak. 100x inkább Gergő, mint Timi...”

„Most így megnézve ezt a döntőt is, hihetetlen mennyi változott ez a műfaj. (Nyolc éve néztem utoljára tehetségkutató műsort,) Nincs egy olyan énekes, mint. Rúzsa Magdi, Caramel. Nagyon rossz a színvonal.”

„Gergőnek maradnia kellett volna, mindkét lány hibázott most is, de a rapp nekem egyáltalán nem jött be. A széket, aki kitalálta, őt ültetném mellé,,,, Jobb volt a régi módszer, itt csak kisöprik őket. Minél előbb letudni, biztosan van valami olyan műsor a tarsolyban, ami a helyére kerül. Sajnos.”

„Kár, hogy egyik eszközön se tudtam szavazni,mert érdekes módon nem engedte elküldeni a szavazatomat a program. Elég fura. Számomra itt ért véget a műsor.”

Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Most nem nyilvánítok arról véleményt, hogy ki érdemelt volna kiesést és ki nem. De ez a rendszer szerintem nagyon igazságtalan. Ugyanis annak az elején van, annak a mentorok ÉS a közönség támogatását is el kell ahhoz nyernie, hogy ne kerüljön veszélyzónába, hiszen hiába szavazzák meg az elején a mentorok, még minimum 2-3 szavazást túl kell élnie. Ezzel szemben, akik az utolsók között vannak (főleg az utolsó), neki már elég CSAK a mentorokat meggyőzni a továbbjutáshoz. Ez azért nem azonos mérce. Ráadásul a veszélyzóna után jön a szavazás, és abszolute létező tapasztalat, hogy az emberek az utolsó produkciókra szívesebben szavaznak, jobban megmarad bennük, ebben a rendszerben meg még több idő telik el az első és utolsó produkciók között. Múlt héten és most is az első 3 ill. első 2 produkció esett ki a végén, ez talán nem véletlen... Ezenkívül nekem ez a 4-5 élő shows rendszer sem tetszik igazán, nem is nagyon lehet ennyi idő alatt megismerni a versenyzőket.”

„A legjobbak estek ki! Nem tudom, milyen műsor ez, de már nem a régi. Itt már a hang nem számít!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.