Egerek lepték el Pintér Tibor otthonát

Forrás: TV2 -
feleség egerek otthon Pintér Tibor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tenya elárulta, hisz abban, hogy harmadjára is oltár elé állhat álmai nőjével. De előbb el kell űznie az egereket az otthonából...

Pintér Tenya alig pár hete szakított fiatal kedvesével, Fridával, de máris úgy érzi, nyitott az új szerelemre. A Ripostnak elárulta, egyelőre otthona nincs olyan állapotban, hogy asszony költözzön oda, de bízik benne, hogy hamarosan ez megváltozik.

Készen állok egy új kapcsolatra, és bízom benne, hogy megtalálom azt a nőt, aki nem sak a szerelmem, de a szövetségesem is lesz majd. Érzem, hogy az én sorsomban még benne van egy házasság, és ha úgy alakul, akkor akár egy harmadik gyermek is. Egyelőre persze ez várat magára. Most éppen egy szolgálati lakásban élek, amit elleptek az egerek, mert közel van az istálló. De vágyom arra, hogy álmaim asszonyával igazi otthont teremthessek majd.”

Pintér Tibor egerekkel él együtt Forrás: TV2
Így néznek ki ma a Família Kft. szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20181127-igy-neznek-ki-ma-a-familia-kft-szereploi.htmlKi ne emlékezne a '90-es évek ikonikus magyar sorozatára, a Família Kft.-re? Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan is néznek ki ma a Szép család tagjai. Lássuk! TV + Sztárok--Diego Maradona interjúján röhög a világ: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-diego-maradona-interjujan-rohog-a-vilag.htmlDiego Maradona ismét tett azért, hogy az egész világ rá figyeljen: felejthetetlen interjút adott. TV + Sztárok--ValóVilág 9: kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccaithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-kiderult-hogy-vv-roli-loptae-el-vv-zsuzsu-cuccait.htmlVV Zsuzsu legféltettebb kincseinek lába kélt, a lány pedig meg volt győződve róla, hogy a tárgyai eltűnéséhez VV Rolinak van köze: hazugságvizsgálatnak vetette alá Rolit, így kiderült az igazság. TV + SztárokOrigoSarolta hercegnő megdöbbentően hasonlít Diana unokahúgára, Lady Kitty Spencerrehttp://www.life.hu/sztarok/20181126-sarolta-hercegno-megdobbentoen-hasonlit-diana-unokahugara-lady-kitty-spencerre.htmlKiderült, kire hasonlít leginkább Sarolta hercegnő: nem, nem II. Erzsébetre, hanem meglepő módon Diana hercegnő gyönyörű unokahúgára, Lady Kitty Spencerre. TV + Sztárok--Vajna Tímea vörös csipkében mutatta meg szexi alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181126-vajna-timea-voros-csipkeben-mutatta-meg-szexi-alakjat.htmlExtrém fotóval rukkolt elő közösségi oldalán Vajna Tímea. Vörös magas sarkúját telefonként tartja a füléhez, felsőtestén pedig mindössze egy vörös csipkemelltartót visel. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián esküvőjére még a lánya sem volt hivataloshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-berki-krisztian-eskuvojere-meg-a-lanya-sem-volt-hivatalos.htmlBerki Krisztián és Mazsi olyan nagy titokban házasodtak össze, hogy még Natinak sem volt idejük szólni a menyegzőről... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.