Havazik Kékestetőn: videó

Forrás: MTI/Komka Péter -
kékes havazás Kékestető tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beköszöntött a téli időjárás: a Kékesen szakad a hó.

Úgy tűnik, bejött az időjósok előrejelzése, a Kékesen szakad a hó. A Köpönyeg azt írja, a kezdeti esőt eleinte északnyugaton és északkeleten, később máshol is havas eső, havazás váltja fel. A magasabban fekvő tájakon 5–10 cm-es hó is hullhat.

A Kékestető webkameráján jól látható, hogy jelenleg is hatalmas pelyhekben esik. Mutatjuk!

Időjárás: jönnek a kemény fagyokhttp://www.life.hu/news/20181127-idojaras-jonnek-a-kemeny-fagyok.htmlA hideg nem vár a szívélyes fogadtatásra, kegyetlenül betör, kérés nélkül. A héten akár mínusz 10 fok is lehet. News--Gyászol a Videoton: elhunyt a klub legendás csapatorvosahttp://www.life.hu/news/20181127-gyaszol-a-videoton-elhunyt-a-klub-legendas-csapatorvosa.htmlGyászol a Videoton: 83 éves korában elhunyt egykori csapatorvosuk, dr. Horváth Lajos. News--Sírkövek között félmeztelenül táncoló nőt videóztak Skóciában (18+)http://www.life.hu/news/20181125-sirkovek-kozott-felmeztelenul-tancolo-not-videoztak-skociaban.htmlMeglepő jelenetet sikerült levideózni egy skót temetőben: félmeztelenül táncolt egy nő a sírkövek között. NewsOrigoProgram segítségével élhetik át az orvosok a haldoklók utolsó pillanataithttp://www.life.hu/news/20181125-program-segitsegevel-elhetik-at-az-orvosok-a-haldoklok-utolso-pillanatait.htmlA halál és az elmúlás átélését segítő programot fejlesztettek ki, amelyet az egészségügyi dolgozók használhatnak: megérezhetik, mi történik a súlyos állapotban lévő betegeikkel az utolsó óráikban. NewsThinkstockMegöltek egy férfit Pécsen: a vita hevében szúrták lehttp://www.life.hu/news/20181125-megoltek-egy-ferfit-pecsen.htmlSzombat este jelentették be a rendőrségen, hogy egy pécsi lakásban holtan találtak egy 57 éves férfit. Úgy tudni, veszekedés közben szúrta le vitapartnerét egy 61 éves férfi. NewsThinkstockTragédia a budapesti állatkertben: elpusztult Asha, a kiselefánthttp://www.life.hu/news/20181124-tragedia-a-budapesti-allatkertben-elpusztult-asha-a-kiselefant.htmlAz ötéves kiselefánt olyan betegséget kapott el, amely az esetek 75 százalékában halálos. A szomorú hírt a Fővárosi Állat- és Növénykert közölte a honlapján. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.