Amanda Bynes neve egybeforrt a botrányokkal és drogos ügyeivel, nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság elől. Most azonban visszatért, hogy megmutassa, megtalálta a kiutat a pokolból. 

Amanda Bynes tiniként kezdte a karrierjét, és ahogy sajnos ez lenni szokott, felemésztette az ismertség és az ezzel járó szabadság. Emellett azonban olyan elvárásokat támasztott magával szemben, amiket nem tudott teljesíteni. Sem a színészi teljesítményével, sem a megjelenésével nem volt elégedett. Mély depresszióba zuhant, és bizony drogfüggővé is vált, ami teljesen tönkretette. Rengeteg olyan dolgot tett akkor, amit ma már szégyell, de nem tudja visszaforgatni az idő kerekét.

Amanda Bynes, amikor még tiniként tündököltForrás: AFP/Lee Celano

Ki is vonult a filmiparból, és a nyilvánosság elől is elrejtőzött, de most visszatért, józanul, tisztán és tündöklően. A Paper magazin készített vele interjút és fotósorozatot, amelyből látszik, nagyon jó úton halad a már 32 éves színésznő: főiskolára jár, és már négy éve nem használt semmilyen szert. Sikerült megtalálnia a kiutat, habár a múltbéli viselkedése még mindig emészti, inkább előre néz - írja a Today Show