Rengeteg hozzászólás érkezett ahhoz a fotóhoz, amelyet Dér Heni néhány nappal ezelőtt osztott meg a közösségi oldalán. A képen tangában látható, aminek számos rajongója nem örült. Úgy gondolják, túl sokat mutat magából. 

Tangában mutatta meg a formás fenekét Dér Heni énekesnő egy, a közösségi oldalára feltöltött fotón. Számos rajongója írt elismerő szavakat a képhez.  

"Khm... elég kerek így a világ" - írta egyikük. 

Ám olyanok is akadtak, akik nem nézték jó szemmel a hirtelen kitárulkozást. "Tagadhatatlan, hogy szép és formás, de iszonyat közönséges. Egy igazi nő szerintem ilyen képet nem publikál, de ez csak az én véleményem" - osztotta meg véleményét az egyik kommentelő. 

Az egyik rajongónak még a Pásztor Annával történtek is eszébe jutottak. Az énekesnőt ugyanis nemrégiben egyik rajongója akarta késsel megtámadni, ám szerencsére a biztonsági őrök még időben elkapták. 

"Csak ne járjon úgy, mint a Pásztor Anna... neki is majdnem az életébe került. Extrém, vad szettek. Ezzel csak felhívják a sok perverz, beteg ember figyelmét" - háborodott fel az egyik hozzászóló.