Egy hónappal a szakítás bejelentése után őszinte interjút adott a Story magazinnak Bochkor Gábor. Azt is elárulta, mi fáj neki a legjobban a történtekben.

Exkluzív interjút adott Bochkor Gábor: úgy érzi, eljött az ideje, hogy beszéljen a Várkonyi Andreával való szakításáról, hiába írták a közleményükben, hogy soha többet nem szólalnak meg különválásukról. Elmondta, mi az oka, hogy meggondolta magát:
"A közleményben valóban azt kommunikáltuk, hogy ennyi, és nem beszélünk többet. Ezt megbeszéltük előre, úgy tűnt, mindkettőnk így szeretné, de megjelentek egyéb hírek is, Andi is egyre többet nyilatkozott, és a közösségi oldalakon is zajlik az élet, ahol olyasféle irány formálódott, mintha egy boldogtalanságból kiszabadult nő megtalálta volna végre a boldogságát. Úgy éreztem, ezt a képet kicsit árnyalni kéne."

Bochkor Gábor sokkot kapott, mikor Várkonyi Andrea közölte vele, hogy végeForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Míg Bochkor úgy érezte, hogy kerek az élete és a családja, addig Várkonyi új életet épített magának.
"Amikor júniusban közölte velem, hogy vége, sokkot kaptam" - mondta Gábor, aki a szakítás óta pszichológushoz jár. A rádióst nagyon rosszul érintette, hogy a megbeszéltekkel ellentétben nem együtt mondták el a lányuknak, hogy különköltöznek. Ám a legfájóbb számára az, hogy sokkal ritkábban láthatja a lányát, Nórit.