Gyomorműtéten esett át a menyasszony, nem sokkal később meghalt

szövődmény esküvő gyomor házasság tüdő elhízás gyomorműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Jana Moreels az esküvőjére készült. Szinte egész életében túlsúllyal küzdött, így több mint egy évvel a nagy nap előtt gyomorműtétre szánta el magát. A műtét után problémák léptek fel, műtét műtétet követett, végül már többé nem nyitotta ki a szemét.

A vidámparki játékon a hatalmas hasa miatt nem tudta bekapcsolni a biztonsági övet a 25 éves Jana Moreels. A túlsúllyal küzdő lány esküvője közeledett, úgy döntött, gyomorműtétet csináltat.

Szülei elmondása szerint 2 nappal később kiengedték a kórházból, otthonában lábadozott. A születésnapi bulin fájni kezdett a háta, ám úgy gondolták, biztosan azért érzi magát rosszul, mert túl sokat ivott - írja a Mirror.

Ám a fájdalom másnapra sem szűnt meg, orvoshoz ment, akik nem találtak semmit. Pár nappal később kórházba került, tüdőembóliát állapítottak meg nála. Ezután májelégtelenség lépett fel, ám az új májat nem fogadta be a szervezete. A második májátültetéskor már szivárgást is észleltek a gyomorműtét helye körül.

Jana szervezete nem bírta a műtéteket, és a lány elhunyt, mielőtt férjhez mehetett volna. A szülők szerint azon a napon hunyta le örökre a szemét, amikor kiválasztotta a menyasszonyi ruháját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.