Schobert Norbi élő adásban osztotta meg vicces és fájdalmas balesetének történetét. A sérült testrésze a férfiassága volt, vagy, ahogy ő hívja, a kapitány.

Schobert Norbi a Csak show és más semmi következő adásában humorista lesz, de már most megcsillogtatta nevettetőképességét egy vele megesett, igaz történet előadásával. Egy balesetet osztott meg a nézőkkel, amelynek elszenvedője a férfiassága volt.

Paprikakrém folyt Schobert Norbi férfiasságáraForrás: TV2

„Fogyókúráztam, és képzeljétek el, vettem paprikakrémet, és bekentem a hasamat.  Rátettem egy fogyasztó övet, mert mondták, hogy ez lokális zsírégetés.  Ráálltam otthon a futógépre, bekapcsoltam a kedvenc zenéimet, és elkezdtem futni. Közben jöttek Rékához vendégek. Én elkezdtem izzadni, és ez a paprikakrém kezdett lefolyni intim tájékra.  Éreztem, hogy gyorsítani kell ezt a tempót a futógépen (...), de éreztem, hogy nem tudom megúszni ezt a problémát. Leugrottam a futógépről ordítva, letéptem a ruhámat térdig.  Bementem a zuhanyzóba, és gyorsan a kapitányra ráengedtem egy kis langyos vizet, de nem szabad. Soha ne csináld, a kapitányra ne engedj langyos vizet, ha be van kenve paprikakrémmel.  Olyan volt, mintha Babett az ostorral rávert volna. Úgyhogy térdig letolt gatyában, ordítva kiszaladtam a fürdőszobából, Réka meg pont engedte ki a vendégeket. Átrohantam az előszobán, kirohantam a kertbe, és a medencébe beleugrottam. A 4 fokos víz tudta megoldani ezt a problémát" – mesélte Norbi.