A NőComment című beszélgetős műsorban Bochkor Gábor volt Ábel Anita, Dobó Kata és Osvárt Andrea vendége. A műsor felvétele még azelőtt készült, mielőtt a rádiós elárulta volna, szakított Várkonyi Andival. Ám így is kapott hideget-meleget.

Bochkor Gábor Dobó Katával és Osvárt Andreával is alkotott egy párt a múltban, ám mégsem ők voltak azok a műsor alatt, akik bekóstolták a rádiós műsorvezetőt. Bár Ábel Anita akkor még nem tudta, hogy Bocsi szingli, mégis keményen beszólt neki a férfi nőcsábász múltja miatt. Szerinte a sztár lánya, Nóri majd visszaadja neki azt, amit annak idején ő tett a nőkkel. 

Bochkor GáborForrás: ATV

„Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami...” – mondta csípős nyelvével Ábel Anita, ám Bochkor Gábor nem is vett tudomást róla és így folytatta:

„Most látom, hogy kezd tinisedni és egyre többször gondolok bele ebbe és azt remélem, hogy tudtam olyan jó emberré nevelni, hogy ő jó érzékkel fog választani. Annyira imádkozom, hogy olyan fickót hozzon haza elsőre, másodikra, harmadikra, aki valamilyen szinten szimpatikus.”

Ábel AnitaForrás: Facebook ! Ábel Anita

 Anita azonban ezután sem hagyta annyiban a dolgot:

„Arra gondoltam, Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon jó példával jársz elöl.”

Ekkor már Gábor is reagált a beszólásokra:

„Akárhogy lassítod le a hangodat, érzem, hogy provokálni akarsz – vágott vissza Bochkor, majd hozzátette: – Hadd mondjam el, hogy az a minta, amit a lányom belőlem látott, az egy baromi jó minta. Én már nem az a pasi vagyok, aki voltam Andival vagy Katával” – írta meg a műsor nyomán a Bors.