Ábel Anita nem kímélte Bochkor Gábort: a szingli sztár a NŐComment adásában osztotta ki a szintén szinglivé vált rádióst

Forrás: Facebook ! Ábel Anita -
Ábel Anita NőComment beszólás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NőComment című beszélgetős műsorban Bochkor Gábor volt Ábel Anita, Dobó Kata és Osvárt Andrea vendége. A műsor felvétele még azelőtt készült, mielőtt a rádiós elárulta volna, szakított Várkonyi Andival. Ám így is kapott hideget-meleget.

Bochkor Gábor Dobó Katával és Osvárt Andreával is alkotott egy párt a múltban, ám mégsem ők voltak azok a műsor alatt, akik bekóstolták a rádiós műsorvezetőt. Bár Ábel Anita akkor még nem tudta, hogy Bocsi szingli, mégis keményen beszólt neki a férfi nőcsábász múltja miatt. Szerinte a sztár lánya, Nóri majd visszaadja neki azt, amit annak idején ő tett a nőkkel.

Bochkor Gábor Forrás: ATV

„Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami...” – mondta csípős nyelvével Ábel Anita, ám Bochkor Gábor nem is vett tudomást róla és így folytatta:

„Most látom, hogy kezd tinisedni és egyre többször gondolok bele ebbe és azt remélem, hogy tudtam olyan jó emberré nevelni, hogy ő jó érzékkel fog választani. Annyira imádkozom, hogy olyan fickót hozzon haza elsőre, másodikra, harmadikra, aki valamilyen szinten szimpatikus.”

Ábel Anita Forrás: Facebook ! Ábel Anita

Anita azonban ezután sem hagyta annyiban a dolgot:

„Arra gondoltam, Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon jó példával jársz elöl.”

Ekkor már Gábor is reagált a beszólásokra:

„Akárhogy lassítod le a hangodat, érzem, hogy provokálni akarsz – vágott vissza Bochkor, majd hozzátette: – Hadd mondjam el, hogy az a minta, amit a lányom belőlem látott, az egy baromi jó minta. Én már nem az a pasi vagyok, aki voltam Andival vagy Katával” – írta meg a műsor nyomán a Bors.

Lindsay Lohan szexi Hófehérkeként látható a Paper magazin címlapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-lindsay-lohan-szexi-hofeherkekent-lathato-a-paper-magazin-cimlapjan.htmlA botrányhősnő ezúttal sem a szolid oldalát mutatta meg: a Paper magazin címlapján pózol dögös Hófehérkeként. TV + Sztárok--Aurélio és szerelme, Dominika estek ki A legbátrabb páros című műsorából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-aurelio-es-szerelme-dominika-estek-ki-a-legbatrabb-paros-cimu-musorabol-video.htmlA Legbátrabb páros című sztárvetélkedő legújabb kiesője Aurelio és Dominika, akiket Weisz Fanniék egy ügyességpróbával küldtek haza. TV + SztárokOrigoMajka és Liptai Claudia élő adásban vesztek össze a Sztárban sztár műsorában - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-majka-es-liptai-claudia-elo-adasban-vesztek-ossze-a-sztarban-sztar-musoraban-video.htmlAz idei Sztárban sztár című sztárvetélkedő nem szűkölködik vitákban, veszekedésekben sem. Ezúttal Liptai Claudia és Majka feszültek egymásnak. TV + SztárokOrigo37 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20181204-37-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-brooke-shields.html37 évvel ezelőtti címlapfotóját osztotta meg a közösségi oldalán Brooke Shields. TV + Sztárok--Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia újra találkoztak a bíróságonhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-partos-csilla-es-volt-ferje-pecsi-ildiko-fia-ujra-talalkoztak-a-birosagon.htmlMég mindig húzódik a per Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia, Csaba között. A vagyonmegosztás tárgyát az a ház képezi, amelyből ugyan Pártos már a hírek szerint kiköltözött, fia, Csabika azonban még nem. Most a két egykori házastárs a bíróságon látta egymást viszont. TV + SztárokOrigoBalázs Klári évekig titkolta édesanyja előtt bátyja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-balazs-klari-evekig-titkolta-edesanyja-elott-batyja-halalat.htmlÉvekig elhallgatta édesanyja elől a bátyja halálát Balázs Klári. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.