betegség sellő indiai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évtizede egy tóban él egy indiai nő. Egy ritka betegség miatt kényszerült erre.

Elképesztő történetről számolt be az OddityCentral: húsz éve egy tóban éli mindennapjait egy 65 esztendős indiai asszony. Teszi mindezt azért, mert egy olyan ritka betegségben szenved, amely hatalmas fájdalommal jár, és hogy ezt enyhítse, le kell hűtenie a testét.

Állítólag reggel, miután felébred, első dolga, hogy besétál a tóba és ott tölti a nap 12–14 óráját. A nő, akit csak sellőasszonynak hívnak a helyiek, az étkezést sem viszi túlzásba, de azért a nap folyamán rokonai visznek neki egy kis rizst és zöldséget.

Az áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg az olaszliszkai H. Dezső millióithttp://www.life.hu/news/20181205-az-aldozat-szogi-lajos-csaladja-kaphatja-meg-az-olaszliszkai-h-dezso-millioit.htmlÖtmilliós sérelemdíjat ítélt meg a bíróság H. Dezsőnek, az olaszliszkai lincselés egyik elkövetőjének. Most úgy tűnik, hogy az összeget az áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg. News--Yagya Bahadur Katuwal, a nepáli buszsofőr, aki meg tudja nyalni a homlokáthttp://www.life.hu/news/20181204-yagya-bahadur-katuwal-a-nepali-buszsofor-aki-meg-tudja-nyalni-a-homlokat.htmlYagya Bahadur Katuwal egy nepáli buszsofőr, aki meglehetősen különös képességgel rendelkezik: meg tudja nyalni a homlokát. NewsOrigoIdőjárás: szeles napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20181204-idojaras-szeles-napok-jonnek.htmlA ködös, esős időt hamarosan erős szél váltja fel. News--Fordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében: megtalálták Orlik Vilmos autójáthttp://www.life.hu/news/20181203-fordulat-az-eltunt-villanyszerelok-ugyeben-megtalaltak-orlik-vilmos-autojat.htmlÚjabb bizonyíték került elő az eltűnt villanyszerelők, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán ügyében. A három éve eltűnt villanyszerelő autóját megtalálták a gyanúsított É. Imre egyik rokonánál. NewsOrigoDurva változás jön az időjárásban: 27 fokot ugrik a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20181201-idojaras-jovo-heten-nem-lesznek-durva-minuszok.htmlAz időjárás mindig tartogat meglepetéseket, ez most sem lesz másként: a jövő héten nem kell durva mínuszokkal számolnunk. NewsOrigoGyomorműtéten esett át a menyasszony, nem sokkal később meghalthttp://www.life.hu/news/20181201-gyomormuteten-esett-at-a-menyasszony-nem-sokkal-kesobb-meghalt.htmlA 25 éves Jana Moreels az esküvőjére készült. Szinte egész életében túlsúllyal küzdött, így több mint egy évvel a nagy nap előtt gyomorműtétre szánta el magát. A műtét után problémák léptek fel, műtét műtétet követett, végül már többé nem nyitotta ki a szemét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.