Bíró Ica májusig kapott haladékot: eddig tart a kilakoltatási moratórium. A fitneszlady az utóbbi hónapokban élete talán legnehezebb időszakát élte át, ezt már rokonai sem tudták tétlenül nézni, és elvitték őt egy kicsit feltöltődni.

Bíró Ica november közepéig kapott haladékot, hogy elhagyja otthonát a devizatartozása miatt, de végül nem érkeztek meg a végrehajtók. A fitneszladynek azóta újabb ultimátumot adtak, a végrehajtó május 3-át jelölte meg mint új elbitorlási időpontot. Így most egy kicsit fellélegezhet, és összeszedheti magát. Utóbbiról rokonai is gondoskodnak: nemrég elvitték Icát egy kicsit feltöltődni.

A kilakoltatási moratórium előtti stressz nagyon megviselt idegileg, túlfeszült nálam a húr, többször nagyon rosszul lettem. Orvosi tanácsra ki kellett szállnom egy lélegzetvételnyi időre a devizakatasztrófa mókuskerekéből! Szeretteim és a társam gondoskodott egy jó pihenésről, kikapcsolódásról, így egy pár napra sikerült a hátam mögött hagyni mindent, hogy regenerálódni és gyógyulni tudjak. Egy nagyon napos országba vittek, ahol volt lehetőségem szó szerint töltődni pozitív energiával, és összeszedni magam, testileg, lelkileg" – idézi Bíró Ica szavait a Blikk Rúzs.

Bíró Ica tavaszig kapott haladékotForrás: RTL Klub