Varga Izabella súlyos sérülése megváltoztatta a Barátok közt forgatókönyvét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Varga Izabella forrázás sérülés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izabella keze nemrégiben súlyosan megsérült, forró olaj ömlött rá. A balesetnek látható nyomai vannak, így a Barátok közt forgatókönyvíróinak is lépniük kellett. A színésznő karaktere, dr. Balogh Nóra az elmúlt heteket rács mögött töltötte, a sorozatban egy börtönkonyhán történt vita során sérült meg. 

"Általában a kihallgatószobában forgattam, és nem szerepeltem annyit, mint szabadlábon" - mondta el Iza a Blikknek. "Mivel egy ilyen sérülés egyik napról a másikra történik, meg kell oldani a helyzetet, de szerencsére a nézőkkel ilyenkor simán össze tudunk kacsintani, értik, mi történik" - tette hozzá.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Hálás vagyok a stábnak, amiért annyit segítettek abban az időszakban. Mivel vezetni nem tudtam, hoztak-vittek a forgatásokra, próbálták úgy intézni, hogy a jeleneteim egy napon legyenek, így pihenhessek. Eleinte csak úgy tudtam forgatni, hogy folyamatosan jegelni kellett a kezem, a jégakkut csak a felvétel alatt tettem le, de arra is figyeltek, hogy mindig hideg legyen" - emlékezett vissza Iza.

Megműttette mellét Luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181208-megmuttette-mellet-luxus-vasvari-vivien.htmlKés alá feküdt Vasvári Vivien (28)! A Feleségek luxuskivitelben című reality szereplője a mellét szabatta át, ugyanis a szoptatás miatt megváltozott az alakja.TV + Sztárok--VV Soma szerint ezt rontják el a ValóVilág játékosai: úgy véli, Hunor fog nyernihttp://www.life.hu/sztarok/20181207-vv-soma-szerint-ezt-rontjak-el-a-valovilag-jatekosai.htmlVV Soma, a ValóVilág legutóbbi szériájának nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogy szerinte milyen hibákat követnek el a villalakók. TV + SztárokOrigoKórházba került Liptai Claudia kisfia: nem vesz részt ma a Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181125--korhazba-kerult-liptai-claudia-kisfia-marci-nem-vesz-reszt-ma-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban Sztár mai adásában a négy zsűritag helyett csak hárman vannak a stúdióban. TV + SztárokOrigoValóVilág: hatalmas balhéba fulladt a vita VV Reni és VV Csoki közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181125-valovilag9-hatalmas-balheba-fulladt-a-vita-reni-es-csoki-kozott.htmlKiderült, Reni már nem is Ginura, hanem Erára féltékeny a ValóVilág-villában. Elég volt a legkisebb „gyanús jel”, máris nekiesett az első párbajgyőztesnek. TV + SztárokOrigoValóVilág: hatalmas balhéba fulladt a vita VV Reni és VV Csoki közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181125-valovilag9-hatalmas-balheba-fulladt-a-vita-reni-es-csoki-kozott.htmlKiderült, Reni már nem is Ginura, hanem Erára féltékeny a ValóVilág-villában. Elég volt a legkisebb „gyanús jel”, máris nekiesett az első párbajgyőztesnek. TV + SztárokOrigo X-Faktor: ByeAlexnek nem jött be Szekér Gergő produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20181125--xfaktor-byealexnek-nem-jott-be-szeker-gergo-produkcioja.htmlAlex kifejezetten nem szerette Gergő produkcióját, viszont azt is érezte, hogy végre átjött: Gergő jó fej. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.