Ezek a legnagyobb hibák, amelyeket céges ajándékozás során elkövethetsz

Forrás: Shutterstock -
baki partner ajándékozás céges ajándék hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ajándékozás nemcsak örömet szerez, hanem megerősíti a kapcsolatokat is, és ez igaz a családi és a céges meglepetésekre egyaránt. Elkövethetünk azonban szörnyű hibákat, ami az ajándékozást kellemetlen élménnyé teszi. Íme, a legrosszabb dolgok, amik megtörténhetnek.

1. Kifelejtünk valakit

Céges ajándékozások esetén gyakoribb, hogy valaki lemarad a listáról, de az is gyakori, hogy a legkedvesebb ügyfélről, partnerről feledkezünk meg, ezért mindig legyünk alaposak, és egyeztessünk másokkal is a listáról.

2. Elírás

Nem jó üzenet, ha az ajándékhoz tartozó kártyán rosszul szerepel a partner neve vagy titulusa. Senkinek nem esik jól, ha azt látja, nem törődnek vele eléggé ahhoz, hogy legalább a nevét megtanulják leírni.

Nagy gonddal válasszunk ajándékot Forrás: Shutterstock

3. Nem megfelelő ajándék

Az üzleti életben nehéz megtalálni a nem túl személyes, de nem is semmitmondó ajándékok közötti arany középutat, pedig éppen erre van szükség, ugyanis a túl nagyvonalú, a túl személytelen, de a túlságosan személyes ajándék is okozhat problémát.

4. Köszönet

Az ajándék nemcsak figyelmesség, de egyben köszönet is az egész éves közös munkáért, de nemcsak az ajándékozónak kell kinyilvánítania ezt, hanem a megajándékozottnak is. Ezt a szabályt akkor is szem előtt kell tartani, ha az ajándék, amit kaptunk, nem túl örömteli - írja a Piac és profit.

Agyontaposták egymást az emberek egy éjszakai klubban Ancona város közelében, az Adriai-tenger partjáhttp://www.life.hu/news/20181208-agyontapostak-egymast-az-emberek-egy-ejszakai-klubban-ancona-varos-kozeleben-az-adriaitenger-partja.htmlAgyontaposták egymást az emberek szombatra virradóan egy éjszakai klubban, az olaszországi Ancona város közelében, az Adriai-tenger partján: hat ember meghalt, mintegy száz megsérült, köztük körülbelül 10-en súlyosan. News--Itt a hidegfront: ónos eső, havas eső, hó hullhathttp://www.life.hu/news/20181208-itt-a-hidegfront-onos-eso-havas-eso-ho-hullhat-idojaras.htmlSzombatra hidegfront éri el hazánkat, sokfelé elered az eső, északon, északkeleten ónos eső, havas eső, hó hullhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az ónos eső miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, heves és Nógrád megyére. News-- Holttestet találtak Budapest IX. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20181207-holttestet-talaltak-budapest-ix-keruleteben.htmlEgy padon találtak holttestet Budapest IX. kerületében. News--Ezért nem szabadulhat VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20181207-ezert-nem-szabadulhat-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlA rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa: a bíróság attól fél, hogy a férfi újabb gyilkosságot követne el. News--Súlyos betegség következtében elhunyt a világbajnok bokszoló, Markus Beyer http://www.life.hu/news/20181207-sulyos-betegseg-kovetlezteben-elhunyt-a-vilagbajnok-bokszolo-markus-beyer.htmlA német Markus Beyer váratlanul hunyt el, egy súlyos, de rövid lefolyású betegség következtében. A sportoló csak 47 éves volt. NewsThinkstockAz állatok utálták a valóságban megépített Noé bárkájáthttp://www.life.hu/news/20181206-az-allatok-utaltak-a-valosagban-megepitett-noe-barkajat.htmlHetven méter hosszú és tizenhárom méter széles az a bárka, amely egy holland férfi, Aad Peters tulajdona. A hajó a bibliai Noé bárkáját hivatott reprezentálni, ám az állatok utálták. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.